Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Fuel Pressure Regulator på en Celica

Toyota har brukt Celica navnet for en rekke sedan siden 1970. Den nyeste versjonen av Celica er en 3-dørs kombi som var i produksjon fra 1999 til 2006. Disse kjøretøyene har 4-sylindret, 1,8-liters motor med multi-port bensininnsprøytning. Drivstofftrykket regulator i en sen-modell Celica festes til dieselfilter og er tilgjengelig med et tilgangspanel under baksetet. Utskifting av drivstoff trykkregulator i en Toyota Celica krever også fjerning av bensinpumpen forsamlingen. Du trenger
Stikknøkkel satt
Tool SST 09631-22020
Vis flere instruksjoner
en

Åpne gasskappe å avlaste trykket i tanken . Koble den negative batterikabelen med en pipenøkkel til å starte motoren ved et uhell. Fjern den bakre sittepute og koble skruene på tjenesten hullet dekselet. Fjerne tjenesten hullet dekselet.
2

Ta av elektriske ledninger til drivstoffpumpen montering. Koble fra drivstofftilførselen utløpsrøret fra bensinpumpen brakett med verktøy SST 09631-22020. Fjern festeskruene for drivstoffpumpe brakett med en pipenøkkel og løsne retur slangene fra bensinpumpen braketten. Trekk bensinpumpen forsamlingen fra drivstofftanken.
3

Fjern drivstoff sug støtte fra drivstoff trykkregulator med en pipenøkkel og ta av drivstoff trykkregulatoren fra drivstoffilter. Fjern og kast O-ring for drivstoff trykkregulator.
4

Coat den nye O-ringen med et tynt lag med bensin og montere den på nytt drivstoff trykkregulator. Fest drivstoff trykkregulatoren til drivstoffilteret og installere drivstoff sug støtte.
5

Installer drivstoffpumpe montering på bensintanken og koble retur slanger til drivstoffpumpen braketten. Fest festeskruene til drivstoffpumpen braketten og koble drivstoff utløpsrøret til drivstoffpumpen brakett med verktøy SST 09631-22020.
6

Fest elektriske ledninger for bensinpumpen forsamlingen. Bytt tjenesten hullet dekselet og trekk til festeskruene for lokket med en pipenøkkel. Monter bakre sittepute og koble den negative batterikabelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74735.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair