Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Lap en Cylinder

Lapping et topplokk innebærer sliping den delen, slik at overflaten der den får kontakt med motoren sylinder er enda. Noen ganger topplokk renning på grunn av måten på hvilken de blir trukket og temperaturen i motoren bruk. Venstre ukorrigert, luft og drivstoff kan lekke gjennom fordreier. Lapping løser dette problemet, og holder den delen arbeider i riktig rekkefølge. Du trenger
Disassembled topplokk
silikon karbid grus
Vann
Rags
Solvent
Veldig fint sandpapir
Tape
Flat plast ark bord

Vis flere instruksjoner
Car Topplokk Lapping
en

Fjern topplokket fra bilmotoren. Rengjør topplokk med en fille og væske. Fjern eventuell gammel karbon eller fett på hodet overflaten. Bland et skum av silikon karbid strø med litt vann. Slutte å blande når det blir en lime. Påfør et skum av grus ved å dekke parring overflaten av topplokket ved hjelp av fingeren. Sammenføyningsflatene overflaten presser mot sylinderen når topplokket er boltet til motoren.
2

Plasser sylinderen mot topplokket, og begynner å vri i sakte tempo. Tvinn frem og tilbake, slik at sylinderen hode sliper overflaten jevnt fra flere retninger. Fjern sylinderen etter noen minutter av vridning.
3

Undersøke topplokket for noen lave flekker eller områder som du ikke har bakken til en glatt overflate. Fortsett vridning til du er ferdig. Vask sylinder og topplokk med vann for å fjerne all grus og grindings. Tørk delene av med et rent håndkle for å unngå oksidering. Bruk deler som trenger dette.
Motorsykkel Topplokk Lapping
4

Demonter motorsykkel eller scooter topplokket. Rengjør den med en fille og væske, slik at det ikke er noen leftover olje eller kull på topplokket.
5

Ta et ark med svært finkornet sandpapir, og tape den til en to-for- to fot ark med flat plast bord. Hold topplokket i den ene hånden, og legg den flatt på sandpapir
6

Begynn sakte, men bestemt å flytte topplokket i et åttetall, sirkelbevegelse over sandpapir -. Denne bevegelsen letter til og med sliping. Bevege seg i et åttetall over hele linja, slik at hodet overflaten grinds med og mot klokken. Ikke sand eller mager i bare en retning. Fortsett åttetall bevegelse før du har fullført fem figur åtte bevegelser eller sykluser.
7

Løft topplokket, og undersøke overflaten som mates med sylinderen. Fortsett åttetall sliping inntil overflaten er fullstendig slipt på hvert punkt med ingen lave punkter. Vask av sylinderen med vann, og tørk. Bruk etter behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75651.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair