Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan rense en Polaris snøscooter Clutch

Polaris snøscootere bruke en kontinuerlig variabel stasjonen og drevet clutch system med et belte. Kjørekoblingen klemmer drivreim, slik at snøscooteren til å flytte. Denne innstrammingen årsak stasjonen belter for slitasje, som gjør at smuss og rusk å flyte rundt i motorrommet. Dette støvet kan ende opp inne i clutch, skape en opphoping som resulterer i at clutchen ikke fungerer så effektivt. Resultatet er tap av hestekrefter. Gummi og skitt kan bygge opp på clutch kontaktflater også, forårsaker glidning. De må rengjøres regelmessig. Du trenger
varmt såpevann
Spray brems renere eller butikk løsemiddel
skurekluter eller stålull
Shop håndklær
Clutch avtrekker
grunnleggende sett med håndverktøy
remskiveverktøy
Vis flere instruksjoner
en

Fjern clutchen sikkerhetsvakt ved å trekke pinnene i begge ender og trekke vakt rett av. Fjern drivremmen ved å rulle den over den ytre flate av den sekundære clutchen inntil flatene spre seg og tillater beltet å løsne. Fjern sentrum, stor clutch bolt fra clutch. Skru clutch avtrekker, som ser ut som en stor bolt, inn i hullet i midten av clutch ved å tre den inn og vri den med klokken. Hold clutch med stroppen fastnøkkel til å holde den fra å slå og gradvis stramme clutchen avtrekker til koblingen spretter av.
2

Bruk shop løsemiddel for å rense eventuelle rester innsiden av clutch ved å spraye og tørke. Vær forsiktig så du ikke får løsemiddel på de ikke-metalliske deler inne i clutch. Tørk innsiden områder av clutch tørr.
3

Inspiser clutch ansikter, som er de delene som kontakter stasjonen beltet. Se etter noe gummi som har samlet seg på disse flatene. Ved hjelp av en såpe gratis souring pad, eller stålull, polere og fjerne akkumulert gummi. Hvis gummien ikke svare på puten eller stålull, kan du bruke 180-sandpapir. Bruk bryr ikke over sand, noe som resulterer i ujevnt underlag. Polere den slipte området når du er ferdig med skuresvamp eller stålull for å fjerne riper.
4

Vask clutch ansikter med varmt såpevann. Oppvaskmiddel er greit for dette. Pass på at vannet er så varmt som mulig, men ikke så varmt at det brenner hendene. Varmt vann vasking vil bidra til å fjerne forurensninger begravd dypt inne i de aluminiumsoverflater. Tørk grundig når du er ferdig.
5

Rengjør stasjonen beltet med varmt såpevann og skrubb med en nylon børste med medium til myk bust. Tørk belte med et håndkle og la det tørke helt før du installerer den.
6

Plasser clutchen på motorakslingen, presser den på litt. Installer sentrum clutch bolten og stram. Installer drivremmen og erstatte alle sikkerhetsvakter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72730.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair