Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner radioen fra en 2005 Mustang

The 2005 Ford Mustang hadde retro styling og kult, som hørte tilbake til den opprinnelige '65 pony car. Disse bilene kom med mange muligheter, men ikke for mange fasiliteter så langt som til stereo går, i hvert fall ikke i forhold til dagens ettermarkedet stereoanlegg. Hvis du heller vil ha en ettermarkedet dekk i dine Mustang med alle gadgets du vil ha, så det første du må gjøre er å fjerne den gamle. Du trenger
Phillips-skrutrekker
1/4-tommers skralle og socket sett
Vis flere instruksjoner
en

Grip trim panel rundt giret shifter og løft det opp for å fjerne den fra konsollen. Løft opp midtkonsollen lokk og skru den fra resten av konsollen ved hjelp av en Phillips-skrutrekker og løft opp på sølv delen av midtkonsollen og fjerne hele avsnittet.
2

Finn de to sidepanelene på hver side av stereo, like ved siden av konsollen. Trekk disse rett ut mot baksiden av bilen og sette dem til side. Unbolt radioen bezel og a /c styrer med 1/4-tommers skralle og socket.
3

Reach inn i det lille tilgang hullet på passasjersiden av dashbordet, bare frem av midtkonsollen, ved hjelp av hendene. Koble fra ledningene til a /c-kontroller på frontpanelet ved å bruke hendene og løft radio bezel og a /c styrer vekk fra dashbordet.
4

Skru radioen fra dashbordet ved hjelp av Phillips-skrutrekker. Deretter løfter dekk ut og koble fra ledninger og antenne fra baksiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72079.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair