Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan diagnostisere en Harley Kompensator

Det er en verifisert problem med Harley-Davidson Big Twin kompenserende tannhjul. Kompenserende sprocket buffere dreiemoment fra motoren og begrensningene med denne delen kan være mest tydelig i nyere, store bore motorer. En del som var tilstrekkelig i en 82-kubikk-tommers motor trenger ikke være tilstrekkelig i en 103-kubikk-tommers motor. Harley har ikke utstedt en tilbakekalling. Selskapet er imidlertid selge en forsterket kompensator Utskiftingspakken, delenummer 40274-08. Symptomene på en dårlig kompensator er en høyt klang ved oppstart, problemer med skiftende i første eller nøytral og en lyd som grus i fronten av den primære rundt 2200 RPM. Men, er den eneste måten å vite sikkert at du har dette problemet til å trekke den primære dekselet og se. Du trenger:
Allen stikkontakter
Stikknøkkel
Drensvannsoppsamler
Magnetisk føler
Torx stikkontakter
Replacement clutch pakning
Replacement inspeksjon dekselpakning
to erstatning tårnet pakninger
Replacement primær-kjeden tilfellet dekselpakning
Varmepistol
Hex støpsel
Breaker bar
Loctite 7649 Cleaner /Primer eller tilsvarende
Motorolje
Momentnøkkel
Teflon lim
Primær kjeden tilfelle smøremiddel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den primære kjeden saken bunnpluggen på bunnen av kjeden saken under clutch dekselet med en Allen-kontakt og en pipenøkkel. Drenere den primære kjeden saken væske i en panne.
2

Inspiser magnetiske enden av pluggen for biter av metall. Mudre drenert primære kjeden tilfelle væske med en magnetisk probe. Inspisere probe for biter av metall.
3

Fjern de fem clutch skruene med en Allen eller Torx kontakten (avhengig av år og modell av sykkelen) og en pipenøkkel. Fjern runde clutch dekselet og pakning. Kast pakningen.
4

Fjern alle fire skruene i det ovale inspeksjonsluke med en Allen eller Torx socket og en pipenøkkel. Ta av lokket og pakningen. Kast pakningen.
5

Fjern alle 12 primære kjeden case skruene med en Allen eller Torx socket og en pipenøkkel. Fjern den primære kjeden dekselet.
6

Fjern og kast den primære kjeden dekselet pakning og både primær kjede case tårn pakninger inni den primære.
7

Inspiser kompenserende sprocket, til clutch, kjedet og kjedestrammeren for åpenbare feil eller slitasje.
8

Heat kompenserende sprocket mutteren med en varmepistol løsne mutteren. Fjern kompenserende sprocket mutteren med en hex socket og en breaker bar.
9

Fjern avstandsstykket, tannhjulsdekselet, skyve cam og kompensere tannhjul. Rengjør og undersøk alle komponenter for slitasje. Erstatte eller reparere etter behov.
10

Inspiser akselforlengelsen for slitasje før du begynner montering. Rengjør gjengene på motoren sprocket akselen og den interne tråder i sprocket mutteren med Loctite 7649 renere /primer eller tilsvarende.
11

Påfør tråd locker på gjengene på motoren sprocket akselen. Påfør motorolje til undersiden av tannhjulet mutter.
12

Bytt kompenserende sprocket, skyve cam, tannhjulsdekselet og spacer. Stram tannhjulet mutteren.
13

Stram tannhjulet mutteren til 75 fot-pounds av dreiemoment med en hex socket og en momentnøkkel.
14

Installer to nye tårn pakninger og en ny primær kjede tilfelle dekke pakning. Erstatt den primære kjeden dekselet.
15

Stram de primære skruene til 120 tommers-pounds av dreiemoment med en Torx eller Allen socket og en momentnøkkel i nøyaktig innstramming rekkefølgen som er beskrevet i service manual for motorsykkelen.
16

Sett inspeksjonsluke med en ny inspeksjon pakning. Smør gjengene på den av de primære tappepluggen med Teflon lime og erstatte tappepluggen
17

Hell primær-kjeden tilfellet smøremiddel inn i primær-kjeden saken fram til smøremiddel bare berører bunnen av clutch. Sett på clutch dekselet med en ny clutch pakning.
18

Sjekk for lekkasjer. Road test motorsykkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75368.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair