Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Serpentine Belt på en Duramax

The Duramax dieselmotor er en 6,6-liters motor som brukes i Chevy lastebiler med en produksjon løpe fra 2001 og er i dag fortsatt i bruk. Den serpentin remdrift system på forsiden av motoren dreier alt tilbehør på motoren og har en fjærbelastet kjedestrammer for å holde beltet stramt. Motoren har et rykte for holdbarhet og pålitelighet, samt å være en traust arbeidshest. Ethvert hjem mekaniker kan endre belte i omtrent en time og redde seg selv en kostbar reparasjon regning fra et verksted. Du trenger
Wrench satt
1/2-inch stasjonen breaker bar
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen din og finn negative pol på batteriet. Fjern bolten som fester negative batteriet kabelen til batteriet ved hjelp av en skiftenøkkel, og deretter fjerne kabelen. Sett den til side for nå.
2

Finn strammer foran på motoren. Det er passasjer siden foran motoren. Det er et hull i armen av strammeren. Dette hullet vil godta en ½-tommers stasjon breaker bar. Det er en liten svart trinse på enden av armen, noe som gjør det enklere å identifisere.
3

Sett inn en ½-tommers stasjon breaker bar i hullet på strammeren og roter strammer mot klokken til beltet er løs. Fjern beltet fra motoren og kast den. Roter sakte strammer tilbake til utgangsstilling og la den sitte der mens du installerer den nye belte på alle trinser unntatt strammer skivene.
4

Roter strammeren mot klokken, deretter installere beltet på strammeren skivene. Roter sakte strammer klokken. Ikke la det slå tilbake, eller du vil skade strammeren. Når beltet er stramt, fjern breaker bar fra strammeren og ut av motorrommet.
5

Installer den negative batterikabelen på minuspolen på batteriet, installerer bolten og stram med en skiftenøkkel. Lukk panseret og kjøre på vanlig måte, rechecking beltet i løpet av få dager.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72334.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair