Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik feilsøker baklykter og blinklys

Defekte blinklys og baklys er ikke bare farlig, men de kan også føre til en stopp av politiet. Det er flere grunner til disse lysene kan slutte å fungere. De vanligste årsakene er: blåst pærer, feil ledninger, dårlige sikringer, dårlige stikkontakter og dårlige brytere. Du vil lære å feilsøke hvert av disse elementene og hva reparasjon er nødvendig å rette dine bilbransjen belysning problemer. Du trenger
Basic verktøysett
Voltmeter
Test lys
Blade sikringer
Kabling skjematisk
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk alle sikringene knyttet til belysning. Erstatte eventuelle blåst sikringer og kontrollere.
2

Fjern pærene og se etter eventuelle blåst pærer. Bytt eventuelle ødelagte pærer og kontrolere
3

Kontroller spenningen kommer fra stikkontakter;. Overdreven korrosjon eller brudd fører til en lav spenning tilstand og vil ikke tillate lysene til å nå full lysstyrke. Erstatte eventuelle ødelagte eller korroderte kontakter og kontrolere.
4

Kontroller forbindelsen mellom ledningene og stikkontakter. Dårlig forbindelse kan holde dem fra arbeidslivet. Reparere eventuelle tilkoblingsproblemer og kontrolere.
5

Bruk ledningene skjematisk å følge ledningene og sjekk for eventuelle brudd eller brente ledninger. Reparere eventuelle brudd og kontroller. Sjekk alle begrunnelse i kretsen i tillegg; en defekt bakken kan føre til totalt tap av lys
6

Sjekk bremsen lysbryter nær pause pedal.. Bruk et voltmeter for å være sikker spenningen er riktig med bryter kobles inn og ut. Sjekk pakningen som presser bryteren også. Reparere eventuelle problemer og kontrolere.
7

Sjekk frontlys bryteren for riktig spenning som kommer fra den. Lav spenning fra denne bryteren kan føre til at baklysene ikke fungere skikkelig eller i det hele tatt. Skift ut bryteren er eventuelle problemer blir oppdaget og kontroller.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72442.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair