Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Sprukne flexplate Symptomer

En viktig del av en bilmotor utstyrt med automatgir, består en flexplate av et stykke tykt metall som bolter til veivakselen og momentomformer . Lik i funksjon til et svinghjul i manuell girkasse motorer og kalt et flexplate på grunn av sin ekspansjon, og bøying , under drift av motoren , presenterer flexplate bruk muligheter for å utvikle sprekker . Støy

Den klassiske og mest åpenbare symptom på en sprukket flexplate innebærer lyden den lager når motoren er i gang. Beskrivelser av lyden inkluderer clanking , kvitrer og en lett banking . Grunnen til lyden involverer flexplate plassering og dens funksjon . Disse faktorene sikre at når motoren starter og føreren setter den i drive, vil det sprakk flexplate bevegelse skaper en støy.
Strømbrudd

Ved høye hastigheter , den flexplate - som de fleste motordeler - holder ut en betydelig mengde belastning og stress. Når det utvikler seg en sprekk , kan det ikke fungere etter hensikten og en konsekvens innebærer et tap av kraft ved høye hastigheter .
Dårlig drivstoff kjørelengde

som tap av makt , kan dette symptomet være forårsaket av mange andre faktorer enn en sprukket flexplate . Imidlertid har en sprukket flexplate blitt rapportert å redusere gass kjørelengde , på grunn av ineffektivitet det skaper i motoren når den ikke kan fungere som planlagt .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73390.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair