Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å skifte batteriet i en 1998 Chrysler Sebring

Det er ingenting verre enn å gå for å starte bilen og høre den kjente klikke lyden av et dødt batteri, spesielt hvis du eier en eldre bil for eksempel en 1998 Chrysler Sebring. Når du prøver å hoppe starte bilen, hvis motoren fremdeles ikke vil snu, er sjansen stor for at batteriet er skutt. Batteriet i årets Sebring ligger bortgjemt foran hjulet godt bak et plastdeksel, men når det er tilgang det kan byttes raskt og med få verktøy. Hvis du holder en liten verktøykasse i bilen du selv kan utføre en slik reparasjon fra siden av veien, forutsatt at du kan få et nytt batteri. Du trenger
Replacement 12-volts bilbatteri (525 spy forsterkere)
Skiftenøkkel
Stålbørste
Baking soda og vann
Vis flere instruksjoner

1.

Åpne batteri ved først å dreie rattet til full venstre posisjon. Strøm av bilen og åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Batteriet er plassert foran passasjerens side hjulet godt, og nås ved å fjerne plast skjold foran hjulet. Løsne de fire plast skruene som holder skjoldet på plass og fjerne det.
2

Koble den svarte negative batterikabelen ved å løsne den bolten med en skiftenøkkel og trekke den av batteripolene. I noen tilfeller kan korrosjon på terminalen og batteri-kabel fryse de to komponentene sammen. Hvis terminalen ikke vil komme gratis lett, bruk en skrutrekker til å lirke den bort.
3

Koble den røde positive batterikabelen på samme måte som den negative kabelen.

4

ut det gamle batteriet ved å løsne mutteren på å beholde klemme (plast bar strekker seg over den øverste delen av batteriet) og løfte batteriet opp fra batterikassen.
5

Skrubb terminalen endene på batteriet kabler med en stålbørste og en blanding av bakepulver og vann. Det er også en god ide å rense ut batteriet skuffen på dette tidspunktet.
6

Place et nytt batteri vurdert på 525 spy forsterkere i magasinet, og feste den på plass ved å stramme bolten på driftseininga klemme.
7

Koble batterikablene. Koble den positive kabelen først, deretter den negative kabelen.
8

Sett på plastlokket og fest den på plass med skruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72110.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair