Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner bulker Fra Hubcaps

Det er mange dekorative deler av en bil som appellerer til øyet, men ingen er så opplagt som de hjulkapslene plassert på hjulene. Hubcaps er underlagt alle de krenkelser som kommer fra å være så nær bakken, og får bulkete er noe som ikke kan unngås. Du kan fjerne bulker fra en hjulkapsel å gjenopprette dens utseende og holde bilen fra å vises skadet. En hardware verktøy, noen forsyninger fra et apotek og utholdenhet er alt som trengs. Du trenger
Myk klut
Towel
protese rengjøringsmiddel tablet
Drinking glass
Gummi-grepet sparkel
Vis flere instruksjoner
1 < p> Fyll en drikking glass halvfull med vann fra springen. Drop en protese rengjøringsmiddel tablett i drikke glass.
2

Dypp myk klut inn i drikkeglass. Tørk av utsiden av hjulkapsel med en myk klut for å gjøre den mer synlig dent. Dypp en myk klut til å drikke glass igjen. Tørk av innsiden av hjulkapsel med en myk klut for å gjøre bulke mer synlig.
3

Sett håndkle på et bord. Sett hjulkapsel inn håndkleet med ansiktet ned.
4

Hold hjulkapsel ned på håndkleet med venstre hånd (reversere dette for "lefties"). Plasser gummi grep håndtaket på sparkel mot midten av "brystvorte" av bulk.
5

Skyv sparkel ned på bulk. Fortsett å skyve inntil bulke har presset utover. Snu hjulkapsel over og inspisere bulk. Gjenta prosessen etter behov inntil bulke har blitt presset utover og er i flukt med den opprinnelige formen på hjulkapsel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72109.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair