Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Sett Ignition Coil på en Hyundai Excel

Skifte coilen på din Hyundai Excel vil forbedre måten motoren går, kan forbedre drivstofføkonomien og kan korrigere problemer i tenningssystemet. En sviktende spiral kan føre til at tenningssystemet å lide av svak gnist på pluggene, hard start og generelle drivability problemer. Spolen kan bli endret i løpet av få minutter med bare et par verktøy og en ny spole kan kjøpes på de fleste auto deler butikker. Du trenger
Metric skiftenøkkel satt
Metric socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Koble den negative batterikabelen fra batteriet i din Hyundai med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Flytt batteriet kabelen vekk fra batteriet og plasser den slik at den ikke kan falle tilbake mot batteriet.
2

Finn spolen på inntaket manifold på toppen av motoren. Spolen er et lite, sort plastkomponent. Den har en elektrisk kontakt for ledningsnettet å plugge inn og ledningen fra sentrum av distributøren går til det.
3

Koble den elektriske kontakten for ledningsnettet kontakten ved å løfte låsetappen på tilkoblingen og trekke de to kontaktene fra hverandre. Ikke dra i ledningene, eller de kan knekke inne i isolasjonen.
4

Fjern de to festebolter fra spolen med en skiftenøkkel. Lagre boltene som du trenger dem for å installere den nye spolen. Kast den gamle spolen og posisjon den nye spolen på sin plass.
5

Sett festeboltene i monteringshullene på spolen og tråd dem inn i de gjengede hullene på inntaket manifold. Stram boltene til 10 fot-pounds med en momentnøkkel.
6

Koble ledningsnettet kontakten inn i spolen kontakten og lytte til det å knipse eller låse på plass. Vær forsiktig med å bryte tappene på kontakten, eller det kan ikke holde kontakten, slik at spolen til å kutte inn og ut.
7

Installer negative batteriet kabelen på batteriet og trekk til festebolten med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Prøvekjør motoren for å bekrefte at reparasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71846.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair