Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Endre gnist plugger i 1998 Subaru Outback

Endring av tennplugger i din Subaru Outback kan forbedre drivstofføkonomien, den kjørbarhet og den generelle motorytelse. 1998 Outback er basert på Imprezza plattformen og ble tilbudt med 2,2-liters H4 motor. Tennpluggene er anordnet i et 2x2 mønster, eller to på hver side av motoren. Skift tennpluggene med de intervallene anbefalt i bruksanvisningen, med mindre du opplever en tennplugg svikt eller andre problemer med dem. Du trenger
Wrench satt
Spark plug socket
Ratchet
Dielektrisk fett
Vis flere instruksjoner
en

Finn batteriet i motorrommet kupé av Outback, og deretter koble fra den negative batterikabelen slutt (etter å løsne klemmen bolt av kabelen), ved hjelp av en skiftenøkkel. Isoler kabelenden fra batteriet for å unngå uhell energigivende tenningssystemet mens du arbeider.
2

Plukk en tennplugg ledning plassert på toppen av motoren og følger den ned til tennpluggen. Ta tak i støpselet ledning støvel og samtidig vri den frem og tilbake, trekke den av pluggen. Ikke dra i selve kabelen, ellers risikerer du å skade den kan repareres. Legge kabelen til side.
3

Plasser en Plugghetter over pluggen og feste en skralle til det. Roter tennpluggen mot klokken til den er fri for topplokket, deretter fjerne den fra motorrommet.
4

Ta den nye tennpluggen ut av esken, og med en bladsøker, må du kontrollere at plugg gap er mellom 0,039 til 0,043 ved å skyve det bladet fra trådmåleren mellom elektroden og bunnen av tennpluggen. Hvis støpselet gapet er utenfor det angitte området, justerer det ved å banke det lukket eller åpen, etter behov.
5

Installer ny tennplugg i hullet i topplokket og stram den ved å dreie den klokken med tennpluggen socket og skralle til den sitter godt. Slå den 1/4-turn mer, og deretter fjerne socket og skralle.
6

Sett en liten mengde dielektrisk fett på innsiden av tennpluggen boot. Fettet vil frastøte vann, noe som sikrer en god forbindelse, og det vil tillate oppstart for å komme ut pluggen lettere neste gang du skifter plugger.
7

Flytte til neste sylinder og gjenta prosessen til du har endret alle fire plugger. Ikke fjern mer enn én plugg ledning når som helst i løpet av prosessen, for å unngå blanding med ledninger og scrabbling avfyring rekkefølge.
8

Installer den negative batterikabelen enden på batteriet og stram klemmen bolt på kabelenden. Start motoren for å kontrollere at motoren går som forutsatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75500.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair