Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva er en framaksel Boot?

En forakselen boot, også kjent som en konstant hastighet (CV) støvel, er en gummi deksel som går over drivakselen eller CV joint på en bil. Støvelen beskytter leddet og holder fettet brukes til å smøre leddet der det hører hjemme, i nærheten av friksjonspunkter. Funksjon

Forakselen støvelen er montert til diameteren på drivakselen slik at den dekker de bevegelige delene av akselen. Støvelen hindrer rusk fra å komme i nærheten av drivaksel og holder fett pakket nær aksel bevegelige deler.
Typer
p Det er to typer forakselen støvler. Den første er en OEM, custom-fit boot. Dette krever delvis demontering av den fremre navhylse å installere. Den andre typen er delt på midten slik at det kan gli over forakselen akselen uten å kreve demontering. Etter installere denne type støvel, er det permanent festet med lim eller små skruer og muttere.
Identifikasjon

forakselen boot kan bli sett mens du slår hjulene helt til venstre eller høyre. Det er en fleksibel gummi støvel rett på innsiden av hver forhjulet.
Fordeler

Forakselen boot forlenger levetiden til en drivaksel. Uten beskyttelse sitt, ville akselen kjøre uten smøring og bilen ville være ubrukelig.
Forebygging /løsning

Ha mekaniker inspisere forakselen boot ved hvert oljeskift . Hvis du gjør din egen tjeneste, sjekk boot regelmessig. Å fange en revet boot og lekker fett kan holde deg fra å måtte dyrere reparasjoner på et senere tidspunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71868.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair