Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en vannpumpe på en 2002 Duramax Diesel

The Duramax er en serie på åtte-sylindrede dieselmotorer produsert av General Motors og Isuzu siden 2001. General Motors bruker disse motorene i større, tunge lastebiler. For eksempel er 6,6-liters Duramax en motor alternativ i 2002 Chevrolet Silverado 2500HD pickup lastebil. Vannet sirkulerer kjølevæske rundt motoren for å hindre at den blir overopphetet. Vannpumpen på en 2002 duramax dieselmotor er på forsiden av motoren og er tilgjengelig fra de fremre venstre styrehuset av kjøretøyet. Du trenger
Stikknøkkel satt
Drensvannsoppsamler
Motorolje
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble den indre panel for venstre foran styrehuset med en pipenøkkel. Plasser et avløp pan under radiatoren avløp, og ta ut radiator bunnpluggen. Tømme kjølevann inn i avtappingspannen, og erstatte tappepluggen.
2

Koble boliger for termostaten og clutch for kjølevifte med en pipenøkkel. Fjern balanseblokken veivakselen. Koble montering nøtter for uttaket slangen, og koble slangen fra vannpumpen. Koble holderen for motor ledningsnettet fra utløpet slangen til vannpumpen.
3

Fjern monteringsbolten fra vannpumpen med en pipenøkkel. Registrer de plasseringer av hver bolt, siden de har forskjellige lengder. Løsne vannpumpe og pakning fra motoren.
4

Smør pakningen for vannpumpen med motorolje, og erstatte pakningen. Installere den nye vannpumpe og stramme alle bolter til 15 fot-pounds med en momentnøkkel.
5

Koble holderen for motor ledningsnettet til utløpet slangen for vannpumpen. Fest avløpsslangen på vannpumpen og stram sine Monteringsmutterene til 15 fot-pounds med en momentnøkkel. Sett på termostathuset og veivaksel balancer med en pipenøkkel. Installer clutch for kjøleviften.
6

Fyll radiatoren med kjølevæske. Sett på indre panel for styrehuset på venstre framskjerm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75094.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair