Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan å gjenoppbygge Sea-Doo Motorer

Gjenoppbygging en Sea-Doo motoren er en av de oppgavene som eierne håper å unngå i løpet av tiden de eier vannjet. Men som ofte er tilfellet med liten motor vedlikehold og reparasjon, kan en og annen ombygging være nødvendig å holde vedlikeholdskostnadene lave og å muligens unngå å måtte bytte hele Sea-Doo før slutten av sin livssyklus. Instruksjoner
en

Fjern alle ledninger festet til den ytre delen av Sea-Doo hode. Bruk hvit maskeringstape og en permanent markør for å markere hver ledning når du tar den fra sin opprinnelige plassering. Dette gjør det enklere å skifte ut ledninger og sette dem tilbake der de hører hjemme når du putter hele motoren sammen igjen.

Fjern boltene med riktig størrelse skiftenøkler eller sperrehjul. Bolt størrelsen avhenger av Sea-Doo modell du eier og dens motorstørrelse.
2

Lirk hodet åpner med en flat skrutrekker. Fjern de to halvdelene fra hverandre og inspisere det indre av hver. Undersøke innsiden av hver sylinder for tegn på korrosjon. En korrodert sylinder indikerer behovet for en gjenoppbygging.
3

Fjern hele motoren fra motorblokken og få den klar for ombygging. Det beste alternativet for å gjøre dette på er å sende den til en maskin butikk å ha sylindrene lei, overflaten av blokken forberedt og stroker kit balansert.
4

Sett sveiv og sjekk om klarering . Begynn med unbolting og trekking av brakettene på toppen av blokken slik at tanken kan settes den på plass. Sikre oljen gulley pluggen er på plass. Det er plassert i et av hullene i nærheten av hjørnet på toppen av motorblokken, ved siden av stedet oljefilteret går. Plasser lagrene for de viktigste sveiv på plass ved å sitte dem inne i motoren skaftet. Smør hver lageret med motor montering smøremiddel.
5

Lay veivakselen i motoren akselen ved forsiktig samkjøre hver del av veivakselen med de tilsvarende lagrene. Dekk veivakselen med de viktigste bærende caps, som bør boltet på plass. Stram hver bolt med en skralle, men unngå over stramme boltene.
6

Sett stengene og stempelet gjennom sylindrene og koble disse til veivakselen ved hjelp av tilkobling lagrene. Bolt stengene til lagrene på hver stang. Test ut hver stang og stempelenheten å sikre at alle har riktig klaring til å bevege seg gjennom sylinderen.
7

Skjær blokken der det trengs for å sikre riktig klaring for motoren. Installere både cam og cam lagrene når du har den nødvendige avstand. Installer tidspunktet drev på veivakselen, sammen med sveiv lagrene og timing kjeden.
8

Sett ledningene i den opprinnelige konfigurasjonen basert på koblingsskjemaet og etiketter. Bytt utvendige bolter ansvarlige for å holde motorblokk på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75802.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair