Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan fikse en Frozen vinduspusser

Vindusviskere kan bli frosset av snø eller isete temperaturer og kan binde vindusviskere på frontruten. Slå på vindusvisker system for å fjerne is og snø kan brenne ut eller overopphetes vindusvisker motor, stripe viskerarmer, eller permanent skade vindusvisker forsamlingen overføring. Det kan også resultere i en bøyd lenke eller bøyde armer og kniver. Forbered deg på tøffe vinterforhold ved å fylle din vinduspusser reservoar med en de-icing løsning og bruker en de-icer spray løsning for eksterne applikasjoner. Men du trenger å frigi frosne blader utenfor bilen FØR du slår på vindusviskere. Du trenger
De-icing spylervæske og spray
Isskrape eller nal
tørr klut
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller dine vindusviskerne er i "Off" posisjon. Start motoren og slå avriming innstillingen på ovnen for høy til å varme opp frontruten. Pass på at tine lufteåpninger er åpne, og sette ned bilen visir for å hjelpe omdirigere luft tilbake til frontruten.
2

Flytt til utsiden av kjøretøyet. Fjern overflødig snø eller is fra frontruten og omkringliggende områder med snø pensel, isskrape eller en nal. Gå av så mye av den gjenværende frost som du kan, være forsiktig med å jobbe rundt og riv bladene. Fjerne vindusviskeren vaskemaskin reservoarbergarter hull på panseret av bilen på noe snø eller is.
3

Løft forsiktig på vindusvisker arm for å se om det vil fjerne seg fra frontruten. Hvis du føler motstand, stopp. Du kan rive gummi vindusviskerne ved å tvinge dem av frontruten.
4

Spray kjemiske de-icer direkte på bladene og frontruten. Ikke slå på vindusviskere ennå. Fullfør clearing snø eller is av noen andre områder av bilen.
5

Forsiktig skrape rundt viskerne når løsningen har hatt en sjanse til basseng rundt bladene i 1 til 2 minutter. Prøve å løfte for å se om de vil skille fra bilen. Hvis de fortsatt fast, vent til avriming varmeapparatet i bilen for å ytterligere varme opp frontruten. Vent i to minutter, og spray mer de-icer på frontruten og kniver.
6

Løft bladene så snart de vil lett falle av frontruten. Tapp av eventuelle gjenværende isen biter forsiktig med skrapen.
7

Tørk av bladene med en tørr klut for å fjerne eventuelle gjenværende frost, og pass på å få topper og undersiden av enheten. Tørk frontruten og forsiktig plassere bladene tilbake på toppen av det.
8

Få tilbake inn i bilen og slå på vindusviskere mens sprøyting de-icer løsning fra bilen reservoaret over frontruten. Fullt fjerne frontruten før du fortsetter å kjøre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72045.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair