Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Hydraulic Valve Lifter

En hydraulisk ventil løfteren lar ventilen togtur på en pute av olje, og automatisk justerer ventilklaringen å kompensere for endringer i temperaturen i motoren. Skitt og slam bygge opp over tid, og de løfterdeler gradvis slites ut. Når bilen sitter for en tid, for eksempel over natten, oljen inne i løftere lekker ut. Når du starter bilen, ventilene trykk og skrangle til oljen trykket bygger seg opp. Fjerne ventilløftere krever demontering av store motorkomponenter og forsiktig oppmerksomhet til detaljer. Du trenger
Socket og skralle sett
Kombinasjonsnøkkel satt
Drensvannsoppsamler
pakning skrape eller sparkel
Butikk filler
Magnet
Vis flere instruksjoner

en

Fjern luftfilter, forgasser eller gasspjeld injektor, drivstoffslanger og bindinger. Fjern eventuelle vakuum linjer eller elektriske kontakter knyttet til inntak manifold. Merke alle ledninger eller vakuum slanger å sikre at de kan settes tilbake i sine opprinnelige steder senere. Plasser en butikk fille over de eksponerte inntak manifold der forgasseren eller spjeldhus ble fjernet. Sikre at ingen skitt eller andre elementer faller inn i inntaket manifold.
2

Fjern ventil deksler og sett dem til side. Løsne ventil justering låsemuttere og slå justeringsskruene mot klokken på alle ventiler. Ventilen rockere skal være løs nok til å rotere sidelengs med fingrene.
3

Tapp på kjølevæsken i et avløp pan. Fjern inntak manifold bolter og løft inntak manifold av motoren. Rengjør eventuelle gjenværende pakningsrester eller skitt av de møtende flatene på manifold og topplokk med en skrape eller sparkel og butikk filler. Vær forsiktig og jobbe nøye for å sikre at ingen skitt eller pakningsrester faller i utsatte motoren eller topplokk innsugingsporter.
4

Roter ventil rocker armene til siden og fjerne ventilløfterne. Ordne ventilløfterne i rekkefølgen av fjerning for å sikre at de kan erstattes i nøyaktig samme posisjon senere. Fjern ventilløftere fra utboringen ved hjelp av en sterk magnet. Organiser løftere på samme måte som ventilløfterne, holde dem i orden.
5

Inspiser bunnen av løftere for overdreven slitasje. En løfter som er ripet eller gravd indikerer en slitt kamaksel som bør skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75373.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair