Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan forsenkerbor en Hole in Metal

En forsenker skruen har en taper som er størst på hodet og reduserer i størrelse til den når den gjengede akselen på skruen. Lage en forsenke i metallet gjør det mulig for hodet på skruen til å hvile under overflaten av metallet og gir det fullstendige strukturelle styrke av skruen. Forsenkeren borekrone brukes til å lage Slip i metallet må samsvare med størrelsen på skruehodet vil du miste den strukturelle integriteten av forbindelsen. Du trenger:
Vernebriller
Bormotor
Counter borekronen
Screw
Vis flere instruksjoner
en

Iført dine vernebriller, sted arbor av forsenkerbor inn i chucken av bormotor. Stram chucken for å holde disken litt ordentlig i drill.
2

Place i sentrum av forsenkerbor inn i hullet som du må forsenker.
3 < p> Press ned på håndtaket på drill og begynne boringen ved å trykke på avtrekkeren av boret.
4

Stop boring når de kutte kantene på forsenkeren borekronen møte overflaten av metallet.
5

Skyv skruen inn i forsenket hull og kjøre hånden over overflaten av metallet, over forsenket hullet, for å føle om skruehodet stikker over overflaten av metallet. Hvis skruehodet ikke hviler under overflaten av metallet, trekke ut skruen fra hullet og kjøre forsenker bore litt dypere inn i metallet.
6

Sett forsenkeren borekronen inn i andre siden av det borede hull, hvis tilgjengelig, og løpe forsenkeren borekronen fort inn i hullet for å fjerne eventuelle ru kant som kan forbli fra boreprosessen. Dette vil tillate senkhodeskrue å trekke metallet skikkelig til å koble materialet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71518.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair