Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre en Instrument Cluster

Hvis du trenger å endre instrumentpanelet på bilen din, bør du vurdere å kjøpe eller låne en Haynes Repair Manual. Den Haynes Publishing Group tilbyr en manual for omtrent alle kjøretøy, og de kan være kostbart, men de inneholder instruksjonene du trenger. Instrumentpanelet er en del av dashbordet og fjerningen er forskjellig avhengig av merke og modell av et kjøretøy. Du må kanskje flytte og fjerne andre komponenter bare for å få til klyngen. Hvis du kommer til å prøve denne oppgaven, jobbe sakte og ta detaljerte notater som du fjerne hver del. Dette vil bidra til å lette Prosessen med å reinstallere. Du trenger
skrutrekker med avtagbare tips
skrutrekkertuppen satt
Flat skrutrekker med tips innpakket i tape
Pen
Papir
Vis flere instruksjoner

en

Pass på at du har bestilt riktig instrument klynge av året, merke, modell og stil av kjøretøyet. Deler kan være forskjellig for kupeer, sedan eller kombi av samme modell.
2

Se i manualen for hvordan å deaktivere kollisjonsputer. For mange biler, innebærer dette peker begge forhjulene fremover og fjerne den negative kabelen fra batteriet på bilen. Vent et par minutter før du fortsetter oppgaven. Du bør la resterende kraften i bilen å utløpe. Bøyer seg for den avvæpnende prosessen spesifikk for ditt kjøretøy.
3

Se på rattet. Hvis det er justerbar, flytte den til sitt laveste innstilling
4

Undersøk instrumentpanelet bezel;. Dette er støpt plast dannet rundt klyngen. Også undersøke trim panelene rundt dem. Dette kan omfatte gulvbelegg rundt rattet, panel rett under instrumentpanelet, og noen av panelene under dashbordet. Du må finne ut hvordan alle panelene passer sammen og hvilke panel bør fjernes først.
5

Ta av første panel. I mange tilfeller kan dette enten være rattet aksel dekke eller til og med noen av de lavere spark panelene under dashbordet. Se etter skruer første, og hvis du finner dem, fjerne dem. Hvis du ikke finner noen, sette inn en flat skrutrekker innpakket i tape på kanten av panelet; båndet brukes til å avverge skrape panel. Lirk opp panelet sakte og forsiktig. Mange paneler holdes på plass av klemmene og kan poppet løs
6

Fjern den neste komponenten;. I mange tilfeller er dette den trim panelet rett under instrumentpanelet
7

Trykk instrumentpanelet bezel med begge hender. Noen rammer kan kobles ut fra sine klemmene på denne måten. Andre rammer kan trekkes av med hendene, og noen kan bli pried av. Fjern rammen.
8

Søk etter skruene på instrumentpanelet. De vil være langs bunnen, toppen og sidene av klyngen. Fjerne dem med en skrutrekker og den aktuelle skruen spissen.
9

Skyv klyngen innover i tilfelle det blir holdt på plass av flere klemmene.
10

Arbeid fingrene rundt kantene av klyngen og sakte trekker seg fremover. Hvis klyngen ikke rikke, har du sannsynligvis gått glipp av en skrue. Trekk forsiktig klyngen mot deg. Når den er ute av dashbordet, kobler du fra alt ledningskontakter.
11

Fest alle ledningskontakter til det nye instrumentpanelet og legg den tilbake i dashbordet. Referere til notatene du tok mens du fjerner klyngen og følge denne prosessen i revers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73758.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair