Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik fjerner en Dodge RAM Hub

Hubene i din Dodge Ram sitte i styringsgruppen knoke bak bremse skiven og kalipperen og bære hele vekten av hjulene. Hvis lagrene i navet er utslitt, må navet byttes - snarere enn reparert, det er en forseglet enhet og kan ikke demonteres hjemme. Du trenger
hjulmutternøkkel
Jack
Jack stand
Breaker bar
SAE og metriske socket satt
Tenger
SAE og metriske skiftenøkler
Tie rod separator
Ball joint separator
Hammer
Steel bar
Vis flere instruksjoner
en

Løsne mutrene på forhjulene, men ikke fjerne dem ennå. Hev foran lastebilen opp fra bakken med en jekk og støtte den på et sett med bukker. Plasser stands under rammen eller andre faste punkt på lastebilen.
2

Fjern lug nuts og trekk hjul og dekk av lastebilen. Setter disse til side og lokalisere spindelen mutter på enden av akselen, og i sentrum av navet. Det er en splint der også. Fjern splinten med en tang og kast den. (Du skal bruke en ny låsesplint når du skrur den fronten.)
3

inn en passende størrelse socket på spindelen mutteren og bruke en breaker bar for å fjerne spindelmutter fra enden av akselen. (Hvis du har to-wheel-drive, vil lastebilen ikke har denne mutter, hoppe over dette trinnet for en to-wheel-drive lastebil.)
4

Finn og fjern de to festeboltene som beholder bremsekalippernes. En socket og skralle eller fastnøkkel vil arbeide for å fjerne disse boltene. Løft bremsekalippernes av rotoren og monteringsbrakett. Støtt den med litt hyssing eller wire, slik at det ikke henger på gummi høytrykk slange eller skade på slangen kan forekomme.
5

Skyv rotoren når den treffer hjul studs og sett det til side i en trygt sted. Hvis Dodge er utstyrt med en fartsmåler, koble den fra navet. Den kontakten er plassert rett på navet. Løft låsen og skyv sele rett ut av kontakten.
6

Finn tie rod mutteren som fester staget til styringsgruppen knoke. Fjern splinten med tang og fjern mutteren med en stuss og skralle. Sett inn tie rod separator mellom knoke og tie rod slutten. Slå det med en hammer før tie rod slutten spretter ut av knoke.
7

Finn øvre kuleledd mutter, og fjern splinten med tang. Fjern mutteren. Bruk en ball joint separator for å fjerne den øvre kuleledd fra knoke og trekk knoke ned, skyve drivakselen ut av navet. La akselen hviler på suspensjon av lastebilen.
8

Finn de tre festeboltene for navet, som ligger på baksiden av styringsgruppen knoke. Fjern disse festeboltene ved hjelp av en socket og skralle. Fjern navet ved å skyve den ut av fronten av knoke. Hvis det er beslaglagt i knoke, må du kanskje å varme den eller kjøre den ut fra baksiden av knoke med en hammer og stål bar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72100.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair