Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Oil Seal & Grease Seal Forskjeller

Seals brukes i mange applikasjoner å hindre væsker fra å flytte fra ett rom til et annet. Selv om en oljepakning benytter olje for å oppnå dette, mens et fett tetning benytter fett, kan begge tetninger brukes i den samme maskin for å beskytte forskjellige deler. Olje er et smøremiddel som gjør en motor snu og kjøre jevnt, mens fett er laget av animalsk fett og mineraler, noe som gjør det til en tykkere smørende stoff enn olje. Det er vanlig å blande de to betingelsene, siden mange selskaper vil henvise til en olje-tetning som en fett tetning, og vice versa. Sted

En olje segl er ofte plassert der rå olje er satt inn i maskinen for smøring. Denne forsegling vil holde oljen fra blande inn andre væsker inne i maskinen, og fra å komme i kontakt med vann. En fett forseglingen er ofte funnet unna enhver inngangspunkt i maskinen, men heller ved foten av en motor slik at fett gjort av oljen ikke lekker ut.
Material

Fett skiller seg fra oljen ved at den holder et tykt, flytende tilstand, mens ved romtemperatur. På grunn av dette, tettingsringer er vanligvis tykkere og laget av mer holdbare materialer som silikon og polytetrafluoretylen (PTFE) for å tåle de tunge flyt. En olje tetning bare behov for å passe sikkert til den maskindel, ettersom oljen er en tyntflytende væske ved romtemperatur. Oljepakningen kan være tynnere og være laget av strikk og akryl.
Utseende

Mens både sel ligne hverandre ved første øyekast, ved en nærmere titt , skiller selene gjør noe. Igjen, er fett en tykk, tung slam, laget av fett av dyr og mineraler. På grunn av dette, kan en forsegling for fett har en to-leppe utforming, som er en dobbel spor på utsiden av pakningen, for å låse omslutte fett inne i maskindel. Noen selene har en fjær sett innenfor sporet, eller leppe, for å garantere forseglingen ikke sklir av. Olje sel, derimot, vanligvis bare kreve en enkelt leppe design for å holde pakningen på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73169.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair