Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan male et Replacement Mirror

En ulykke kan forlate bilen uten en fungerende side speil. Det er enkelt å erstatte en side speil, men om du kjøper en ny erstatning speil eller en brukt en, speilet sannsynligvis ikke vil samsvare med maling farge på bilen din. Et par strøk med maling kan forvandle utskifting speil og at det ser ut som om det var den opprinnelige. Du trenger
Aerosol touch-up billakk
Aerosol bil primer
Replacement side speil
Fine-sandpapir
fuktig klut
malerens tape
Drop klut

Vis flere instruksjoner
en

Finn fabrikken maling fargekode til bilen din. Dette er nøkkelen til å få den beste fargen kampen for nytt speil. Sjekk postene for bilen din eller kontakt din lokale forhandler for å finne koden. Kjøpe maling og primer fra en auto deler butikken.
2

Slip plast på erstatning side speil med fin-sandpapir. Tørk bort slipestøv fra speilet med en fuktig klut.
3

Tape av eventuelle områder av erstatning speil du ikke ønsker malt, ved hjelp av malerens tape. Sett erstatning speil på et tøystykke i et godt ventilert område.
4

Spray speilet med aerosol automotive primer. Påfør primer i to lette strøk. La hvert strøk tørke før du håndterer eller bruke maling eller primer.
5

Spray speilet med aerosol billakk. Igjen, påføre malingen i lette strøk. Påfør tre strøk med maling, la hvert strøk tørke før du påfører det neste. Gi speilet 24 timer for å tørke før du håndterer det. Fjern malerens tape.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74700.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair