Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Skjær et Stainless Steel Rod

Egenskapene som gjør rustfritt stål motstandsdyktig mot flekker også gjøre det vanskelig å kutte med konvensjonelle sager som bruker blader med tennene. Som du kutte rustfritt stang, bygger varme opp i kuttet. Dette stivner rustfritt stål og fører bladet til å varme opp og at tennene i bladet til å smelte. For å unngå dette problemet, er det best å skjære med en slipende blad. En slipende blad vil fortsatt føre til at rustfritt stål for å varme opp, men du vil ikke støte på problemer med tennene smelter og ikke skjære gjennom rustfritt stål stang. Du trenger:
Målebånd
permanent markør
Vise
Vernebriller
Face Shield
lær arbeidshansker
4-tommers jeksel
1/16-inch slipende kutte hjul
4-tommers flapper hjulet
Vis flere instruksjoner
en

Stretch målebåndet langs rustfritt stål stang og merk den lengden du trenger å kutte med permanent markør.
2

Fest rustfritt stål stang i skrustikke, med cut mark hviler to inches forbi kanten av skrustikke kjevene.
3

Don dine vernebriller, ansiktsskjerm og lær arbeidshansker.
4

Fest en 1/16-inch slipende skjæring hjulet til grinder og senke visir.
5

Trykk avtrekkeren av vinkelsliperen å spinne slipende skjæring hjulet og ta bladet mot rustfritt stål stang, holder vinkelsliperen i en 90-graders vinkel til skjæremerke du plassert på stanga tidligere.
6 < p> Beveg vinkelsliperen litt fremover og bakover, holde vinkelsliperen i en 90-graders vinkel til rustfritt stål stang til du skjære gjennom stangen. Exchange 1/16-inch jeksel hjulet hvis det reduserer i størrelse til det punktet at du ikke kan holde vinkelsliperen i en 90-vinkel kuttet.
7

Fjern 1/16-inch slipende kutte hjulet fra 4-tommers jeksel og feste 4-tommers flapper hjulet til vinkelsliperen.
8

Hold flapper hjulet på en 30-graders vinkel til den avskårne enden av rustfritt stål stang og mens tungens hjulet går rundt, drevet flapper rullestol i snitt for å fjerne den ru fra enden av stangen.
9

Tillat den rustfrie stålstang avkjøles i fem til ti minutter før håndtering, som den avskårne enden av stangen vil være ekstremt varme og kan forårsake alvorlige brannskader.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71595.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair