Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva gjør du når et bilbatteri Dies

Du slår bilnøkkelen og høre noe mer enn en svak grynt eller klikk. Du er ikke noe sted ennå. Når bilen batteriet dør det kan være ganske ekstraarbeid og du må vite hva du skal gjøre for å få deg i gang så raskt som mulig. Får en kostnad tilbakeført til batteriet kan gjøres på et par måter, og diagnostisere den underliggende problemet bør bli den neste bestillingen av virksomheten. Hoppe Starter

Den vanligste quick fix når bilen batteriet dør er å få en jump start. Forutsatt din dynamo fungerer å lade batteriet når motoren starter, kan du bruke kostnader fra en annen bil for å få din egen bil går igjen.

Ring eller be noen i nærheten for hjelp til å få et hopp. Be ham om å parkere bilen sin ved siden av din, ifølge AskMen.com. Åpne begge hoods og feste startkabler til hvert batteri, mens den andre personens bil kjører. Sørg for å koble den positive enden på kablene (vanligvis rød eller angitt med en "+" tegn) til plusspolen på batteriet sitt. Koble minuspolen (vanligvis svart eller angitt med et "-" tegn) til den negative terminalen på batteriet hans

Koble den motsatte enden av kablene til din egen batteriet og la batteriet lades i et par. av noen minutter. Med kablene fortsatt tilkoblet, kan du prøve å starte bilen. Motoren skal starte og fungere normalt. La bilen for å kjøre med kabelen er festet i et minutt, og koble kablene nøye og setter dem bort. Hvis motoren dør igjen etter frakoblingen, kan du ha et annet problem.
Batterilader

Lad batteriet med en batterilader hvis du er hjemme og har tilgang til en lader. Dette vil eliminere behovet for en annen bil og startkabler.

Hook kablene på batteriet lader til de riktige polene på bilbatteriet akkurat som du ville da starthjelpen. Slå på laderen og la den nødvendige tid til å passere før motoren startes. Dette kan ikke være så rask av en fix som starthjelp, avhengig av din spesielle laderen.
Vet årsaken

Finn årsaken til problemet som snart som mulig etter å ha et dødt batteri lades. Du ønsker ikke å bli strandet igjen.
P Hvis du forlot lysene på hele dagen ved et uhell, så årsaken er åpenbar, og du sannsynligvis ikke trenger å undersøke nærmere. Men du bør sjekke for å se om dome lys er i på-posisjon, hvis stereo er noe igjen på etter at bilen er slått av, kontrollere lysene i hanskerommet, bagasjerommet eller under panseret for å sørge for at de er å snu dem av når den er lukket.
p Hvis batteriet fortsetter å dø etter re-lading med noen åpenbar forklaring, har din dynamo sjekket for å se om det er å unnlate å regulere kraften i det elektriske systemet.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/71761.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair