Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hva er årsaken til tennplugger til Get Wet & utvisning?

Når en kjøretøyets motor er motvillige til å starte, det betyr ofte at tennpluggene må skiftes. Som mange bildeler, trenger tennplugger ikke vare evig. En vanlig feil er en våt tennplugg. Ifølge AA1Car.com, skjer dette når pluggen ikke klarer å skyte, eller fouls ut. Dette kan være forårsaket av en rekke variabler, som for eksempel å drukne motoren eller fukt bygge opp. Motor Flom

mislyktes kjøretøy startforsøk til slutt føre til våte tennplugger, ifølge E3 tennplugger. Dette skjer når sjåførene prøver å starte sine kjøretøy flere ganger uten å lykkes. Dette kan føre til drukne motoren, som i sin tur kan suge pluggene slik at de er ute av stand til å danne en hvilken som helst form for gnist for å starte motoren. Dette skjer ofte i kaldt vær, når tennplugger som er tidligere slitt eller er sotet krever en høyere spenning for å tenne motoren. I dette tilfellet er det beste en sjåfør kan gjøre heller vente på pluggene til tørk, eller fjerne pluggene og rengjør dem av.
Injector Lekkasjer

Wet begroing er mindre vanlig på moderne av bensin, men kan skje på grunn av en rekke mekaniske feil, sier AA1Car.com. Et eksempel er en lekkende kaldstart injektoren. Dette vil føre til etablering av en rik start opp blandingen i motorrommet som ville føre til at pluggene å takle.
Slitte stempelringer

eldre bilmotorer, slitte stempelringer eller overdreven sylinder slitasje ofte føre til våt begroing, sier Mopar Magazine. Dette kan resultere i frigjøring av overflødig olje eller bensin inn i motorrommet, noe som kan hindre at en gnist fra forming i løpet av en tenning forsøk. Wet-foulet tennplugger kan rengjøres og re-installert for å fungere effektivt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74080.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair