Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan bytte batteri i en 2006 Ninja 636

Motorsykkel batterier, i motsetning til bil-og marine batterier, krever rutinemessig vedlikehold. De fleste MC-batterier er ventilert, noe som betyr batterisyre kan puste fra en liten tube hvis batteriet blir for varmt eller sykkelen velter. Når et nytt batteri er nødvendig, er det best å se etter en forseglet alternativ til den eldre ventilert stil batteri - de krever mindre vedlikehold og vanligvis varer lenger. Skifte av batteri bør utgjøre noen problemer, selv for nybegynnere motorsykkel mekaniker. Du trenger
tenningsnøkkelen
Batteri tang
Utbytesackumulator
Vis flere instruksjoner
Fjern Seat
en

finne nøkkelen sporet på side av sykkelen rett under setet.
2

Sett inn tenningsnøkkelen og vri den med en hånd mens du løfter forsiktig opp på baksiden av setet. Setet bør løfte fritt når nøkkelen vris om.
3

Fjern setet og sett det til side, og trekk batteridekselet til siden for å avsløre batteripolene.

4

Lukk batteridekselet tang rundt mutteren som fester negative (svart) på batteriet og slå den mot klokken til mutteren spinner fritt. Løft den negative batteriet bly utenfor terminalen og legg det til side. Gjenta for den positive terminalen. Merk: Når du bruker metall tang, sørg tangen ikke kommer i kontakt med andre metalldeler på motorsykkelen. Gnister og batteri eksplosjon kan oppstå.
5

Løft ut det tomme batteriet og kast den i henhold til din søppel dumperen anbefaling. Sett inn det nye batteriet i samme retning og installere det ved å følge trinn 4 og 3 i omvendt rekkefølge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/73315.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair