Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Reprodusert Vs . Etter Market Deler

Når en ny bil er kjøpt, er hver del av kjøretøyet nytt . Disse komponentene er designet og produsert "OEM " ( av " Original Equipment Manufacturer ") . Når opprettholde en brukt bil, kan deler fås som OEM eller i " etter- markedet . " Etter-markedet deler

OEM deler er en del som IKKE er produsert av en etter- marked leverandør. Det er en helt ny del . En AC Delco dynamo er laget av en General Motors selskapet , AC Delco . Men andre deler produsenter (for eksempel Bosch ) kan lage nye dynamoer for samme program .
Reproduserte deler

Mange deler kan lages på nytt . I dette er en brukbar "core" ( den opprinnelige delen ) benyttet. En kjerne er demontert , rengjort og inspisert . Komponentene i kjernen som har feilet eller er mest utsatt for slitasje /svikt er erstattet . Ved ny montering , er enheten testet for riktig funksjon. Re - produserte deler er vanligvis umulig å skille fra nye deler og garantier er ofte like bra som en ny del .
OEM eller Etter - markedet?

forbrukerne har et valg når skaffe reservedeler. Ofte kommer dette ned til en vurdering av økonomi og kostnadsbesparelser . Kostnaden for en splitter ny OEM del kan ikke rettferdiggjøres i forhold til behovet . En ny del av en etter- markedet Leverandøren kan ha samme kvalitet (noen ganger bedre) som en fra OEM. Og en re -produsert del oppnådd i etter- markedet kan gi tilstrekkelig service for bilen blir reparert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72498.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair