Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Endre Belter på en 1995 Nissan Pickup

Den harde kroppen Nissan pickups ble bygget mellom 1986 og 1997. 1995 Nissan Pickup er utstyrt med to separate belter som opererer alle motor deler. Det første belte er et serpentin belte og det andre belte er en kilerem. Disse beltene drive dynamo, servopumpe, air conditioner kompressor og kjølevifte på samme tid. Over tid Serpentine belte og v-belte vil maktkampen og crack. Endring beltet så snart den slitasje eller cracking er tydelig å unngå at beltene fra å bryte. Du trenger
3/8-inch stasjonen breaker bar
Metric socket satt
3/8-inch skralle
Nye belter
Vis mer Instruksjoner
Bytte Serpentine Belt
en

Åpne panseret og gjøre oppmerksom på Serpentine beltet ruting diagrammet. Dette diagrammet holder instruksjoner for hvordan Serpentine beltet rutes rundt hver trinse. Bruk dette diagrammet til riktig rute den nye beltet rundt trinsene.
2

finne serpentine beltet på fronten av motoren. Den serpentin belte er et enkelt belte med ribber på innsiden av beltet som reiser innsiden av rem-skiven. Den serpentin beltet er strammet ved en fjærbelastet strammer på den fremre venstre side av motoren. Bruk skruehodet som holder skivene til bunnen av strammeren for å avlaste spenningen fra beltet.
3

Plasser en beregning socket og en breaker bar på strammer skivene bolt. Slå bryteren bar mot klokken for å slippe spenningen fra beltet. Skyv beltet ut av strammer skivene og slipp breaker bar.
4

Trekk Serpentine beltet ut av de andre tilbehør trinser og ut av motorrommet. Før nye serpentin belte rundt de samme trinser som beskrevet av belteføring diagrammet. Sett breaker bar og socket tilbake på strammer skivene bolt. Rotere breaker bar mot klokken, og skyv den nye beltet rundt strammeren skivene. Slipp breaker bar og ta den ut av motorrommet.
Skifte V-Belt
5

Finn v-belte som rutes rundt de gjenværende tilbehør trinser. Den v-belte strammes ved en justering brakett på toppen av dynamoen. Løsne bolten i midten av justeringen brakett med en skralle og en metrisk socket.
6

Løsne den øverste dynamo montering bolt med skralle og socket.
7

Drei justeringsbolten ved enden av justeringen braketten mot urviseren inntil beltet er løsnet. Trekk beltet ut av de ekstra trinser og ut av motorrommet.
8

Route den nye v-belte rundt de ekstra trinser. Stram beltet ved å vri bolten med klokken med skralle og socket. Sjekk strammingen av beltet ved å skyve innover på beltet med hånden. Beltet skal ikke ha mer enn en halv tomme av slakk. Juster beltet som nødvendig for å få en halv-tomme av strekket i beltet. Trekk til bolten i midten av justeringen brakett og toppen dynamo montering bolt med skralle og socket.
9

Sveiv motoren for femten-tjue sekunder. Slå av motoren og inspisere belter. Kontroller at Serpentine beltet er skikkelig innsiden av hver skive. Kontroller at v-belte er innsiden av hver skive og også kontrollerer spenningen i v-belte med hånden. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74611.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair