Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte vannpumpen for My '98 Jimmy

The Jimmy er en mid-size SUV laget av GMC 1983-2005. Modellene er laget 1995-2005 tilhører den andre generasjonen av GMC Jimmy og er tilnærmet identisk med Chevrolet Blazer. 1998 GMC Jimmy har en vannpumpe at motoren driver med et belte. Det sirkulerer kjølevæske fra radiatoren til motoren for å unngå at motoren blir overopphetet. Du kan få tilgang til vannpumpe i 1998 GMC Jimmy fra motorrommet nær kjølevifte. Du trenger
Stikknøkkel satt
lukket beholder
1052080 tetningsmasse
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Koble kabelen til negative terminalen med en pipenøkkel for å holde deg fra å starte motoren mens du bytter vannpumpe. Plasser en lukket beholder under radiatoren petcock og åpne petcock. La kjølevæsken renne fra radiatoren inn i beholderen.
2

Roter beltet strammer skivene med en skiftenøkkel til å dempe spenningene på stasjonen belte og fjerne stasjonen belte med en pipenøkkel. Koble fra øvre dekselet for kjølevifte og løft bort hjulet for vannpumpen. Løsne klemmen for slangen på vannpumpen og koble fra slangen.
3

Løsne boltene for vannpumpen med en pipenøkkel og ta av vannpumpe fra motoren. Lagre posisjonen hver bolten som de kan ha ulike lengder. Kast pakningen for vannpumpen.
4

Påfør et tynt lag 1.052.080 tetningsmiddel på gjengene til festeboltene for vannpumpen. Plasser en ny pakningen på nytt vannpumpen og monter vannpumpen til motoren. Installer festeskruene for vannpumpe og stramme dem til 30 ft lbs. med en momentnøkkel.
5

Fest kjølevæske slangen på vannpumpen og fest den med låseklemmene. Koble trinse for vannpumpen og plasser stasjonen beltet over skivene. La strammer å kontakte drivreim og installere den øvre fan dekselet med en pipenøkkel. Koble den negative batterikabelen og fylle radiatoren med kjølevæske. Start motoren og se etter lekkasjer i kjølesystemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74606.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair