Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik lader AC i en Dodge Caravan

Lade en Dodge Caravan er klimaanlegg, kalles ofte "A /C" eller "AC", med ny freon er ikke en vanskelig oppgave å gjøre, og belønningen av å ha en /C fungerer igjen er nok av motivasjon. Hvis klimaanlegget ikke fungerer, en lading av A /C system kjemiske kjøling agent, kalt kjølemiddel eller ofte freon, kan være akkurat det du trenger. Hvis Caravan ble gjort før 1995, vil en profesjonell nødt til å gjøre andre justeringer før du kan lade batteriene med kjølemiddel på egen hånd. Du trenger
En kjølemiddel slik som freon-12
Lading verktøy
Lekkasjesøk kit
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk din Campingvogns air condition linje for air condition lekkasjer før du prøver å legge kjølemediet. Auto deler butikker selger lekkasje-testing kits som du kan bruke til å oppdage lekkasjer samtidig forsegling små. Følg produsentens anvisninger på hvordan du bruker lekkasje deteksjon kit du velger. Hvis det er en stor lekkasje, må du ikke legge kjølemediet, i stedet ta Campingvogn til en profesjonell
2

Finn lavtrykksiden tjeneste port.. Den er merket Lav og er svart i fargen. Fjerne det.
3

Slå på A /C til de kaldeste, høyeste innstillinger mulig. Bruk en trykkmåler for å sørge for at det er press. Hvis trykkmåleren ikke er å måle noe press, så det kan være et større problem som trenger oppmerksomhet fra en profesjonell.
4

Fest slangen for å lade opp kjølemediet på lavtrykksiden. Åpne ventilen, slik at kjølemiddelet kan strømme inn i systemet. Hold kan oppreist. Når det er tømt, tar du refill slangen og lukk lokket.
5

Slå på luften i 30 minutter, slik at kjølemediet å gjøre veien helt gjennom systemet. Kontroller trykket igjen, den skal ha økt. Hvis det ikke har det, legger mer kjølemedium.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/72664.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair