Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan endre drivstoff sprøytebrukere på en 1987 RX-7

The RX-7 er en sportsbil produsert av Mazda 1978-2002. Den 1987 modellen er andregenerasjons RX-7, som omfatter 1986 til 1988 modell år. Standard motor i 1987 Mazda RX-7 var en naturlig pustende 1,3-liters motor med bensininnsprøytning. Drivstoff sprøytebrukere er tilgjengelig fra motorrommet, men du må fjerne spjeldhus fra motoren for å få tilgang drivstoff sprøytebrukere. Du trenger
Stikknøkkel satt
Butikk håndklær
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og koble den elektriske kontakten for bensinpumpen. Vent til motoren til stall, og deretter slå av tenningen av. Koble kabelen til batteriets negative terminal med en pipenøkkel. Dette vil hindre uhellsutslipp av drivstoff når du skifter drivstoff sprøytebrukere. Erstatt den elektriske kontakten for bensinpumpen.
2

Koble gasspedalen kabelen fra throttle linkage med en pipenøkkel. Løsne cruise control kabel og luft trakt fra kjøretøyet. Dekk drivstoff linjer til spjeldhus med en klut for å fange sølt drivstoff. Koble drivstoffslanger og plugge de åpne endene av drivstoff linjer med butikk filler.
3

Koble den elektriske kontakten for gass stilling sensor kontakten. Koble stang for olje pumpen med en gass-utløserspaken med en pipenøkkel. Fjern festeskruene for spjeldhus montering og ta av spjeldhus forsamlingen fra den dynamiske kammeret.
4

Koble drivstoffslangen og drivstoffrør fra drivstoff sprøytebrukere med en pipenøkkel. Fjern de elektriske kontakter for drivstoff injektoren og koble trykkregulatoren. Koble distribusjon rør fra drivstoffet injektoren og fjerne drivstoff injektor fra kjøretøyet. Kast O-ringer for drivstoff injektoren.
5

Installer de nye injektorer og O-ringer ved å utføre trinn 2 til 4 i motsatt rekkefølge. Koble kabelen til minuspolen på batteriet med en pipenøkkel. Slå på tenningen for noen få sekunder å presse drivstoffsystemet. Start motoren og kontroller for drivstofflekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74464.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair