Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer Aftermarket Tåkelys i en 2001 Civic

The Honda Civic har eksistert i flere tiår, og bringer stil, komfort og ytelse til den prisbevisste forbrukere. Honda har tilbudt tåkelys som enten et alternativ eller standard på alle modeller samfunnskunnskap for år. Hvis du eier en 2001 modell år Honda må du kanskje erstatte de installerte tåkelys på grunn av en ulykke, slitasje på en gammel bil, eller rett og slett fordi du ønsker å tilpasse utseendet på bilen din. Trygg på dette er en enkel jobb å gjøre hjemme. Du trenger
Tåkelys kit
skrutrekker Vis
Gamle teppe
Wrench
Mer Instruksjoner
en

Finn et flatt underlag med nok lys. Dette kan være en garasje, oppkjørselen eller parkeringsplass. Parkere Civic der, slå av motoren og sett på parkeringsbremsen, slik at bilen er trygg å krype under. La motoren bay kjølig å ta før du starter arbeidet.
2

Lay et gammelt teppe under den fremre enden av 2001 Honda Civic. Deretter ligge ned og se under bilen på stedet rett bak førersiden tåkelys. Legg merke til plast støv skjold. Bruk en skrutrekker til å lirke dette av og sett den til side.
3

Grab tak i ledningsnett som kobler til Civic kraftsystemet til tåke lys socket. Trekke dette fra sporet. Ved hjelp av en skiftenøkkel, fjerne de tre festeboltene som fester lyset forsamlingen til Civic støtfangeren.
4

Skyv gamle tåkelys montering ut. Skyv i ettermarkedet lys i stedet. Lås på plass med festeboltene. Koble ledningsnettet til den nye kontakten. Smekk støvet på plass igjen. Gjenta denne prosessen for de resterende tåkelys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74984.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair