Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan feilsøker jeg en 1994 Chrysler LHS?

The 1994 Chrysler LHS er en firedørs sedan med en 3,5-liter, V6-motor. Hvis du har problemer med din Chrysler LHS, er det et par ting du bør sjekke før du tar den til et verksted. Vanlige problemer som et dødt batteri, tom bensintank og et lavt drivstoff-systemet kan bli løst uten invasiv reparasjon til bilen. Du trenger ikke å være en Chrysler tekniker for å få LHS tilbake på veien, du kan gjøre det selv. Du trenger
Gass
Tenger
Voltmeter
Batterilader
50/50 kjølevæske
New forrett
Vis flere instruksjoner
1

Åpne førersiden døren for å få tilgang til tenningen. Sett nøkkelen i tenningen og vri den halvveis å engasjere instrumentpanelet. Se over de målere på instrumentpanelet å sørge for at du har nok gass i drivstofftanken. Fyll drivstofftanken etter behov. Hvis instrumentpanelet ikke lyser, kontroller batteriet.
2

Åpne panseret fra panseret låsen under rattet på bilen. Løft panseret og engasjere panseret stang for å holde panseret opp. Kontroller tilkoblingene til batteriet. Batteriet boliger er på høyre side av motorblokken. Stram forbindelsen nøtter med en tang. Prøv å starte bilen.
3

Test batteriet hvis bilen fortsatt ikke vil starte. Plasser testing leder av et voltmeter til batteripolene. Hvis du får en avlesning på mindre enn 11 volt, koble til en batterilader til batteriet. Koble den røde og svarte ledningene fra laderen til den røde og svarte terminalene på batteriet. Plugg batteriladeren til et strømuttak. La laderen på i 12 timer. Hvis bilen ikke vil starte etter 12 timer, må du bytte ut batteriet.
4

Kontroller kjølesystemet på venstre side av motoren hvis LHS er overoppheting. Skru av kjølevæske tanklokket ved å vri den mot klokken. Fyll kjølevæske tank med 50/50 kjølevæske før den når streken på venstre side av tanken.
5

Jekk opp fronten på bilen og krype under bilen. Finn en liten, svart boks på høyre side av motorblokken. Dette er forretten. Har en venn prøver å starte bilen og deretter lytte til starteren. Hvis du hører en "summende" støy fra starteren, ha en sertifisert tekniker erstatte enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75324.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair