Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Wire 24 Volts Med to batterier

For å ledning 24 volt med to batterier og få optimal effekt, bør en seriell tilkobling brukes. Batterier stevnet i serien er ganske vanlig. En tube lommelykt som har fire batterier er en seriell tilkobling når alle batteriene er satt inn i røret med nub, eller plusspolen opp. Fire 1,5-volts batterier i en seriell tilkobling vil gi seks volt. For å gi 24-volt fra en to-batteri tilkobling, er to 12-volts batterier trengs. Denne tilkoblingen er populær i store lastebiler, anleggsmaskiner og noen bobiler. Du trenger
Vernebriller
Pair of skinnhansker
Wrench satt
to 12-volts bilbatterier
Batterikabel
1-tommers skralle bindemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Place to 12-volts bilbatterier i et batteri hold-down boks eller på en rigid sokkel. Batteriene skal plasseres ved siden av hverandre, slik at den positive innlegg av ett batteri er nærmest den negative innlegget i den andre.
2

Sikre batteriene til batteriet boks eller hylle. Hvis ingen tie-down apparat er tilgjengelig, til en egnet system sikre de to 12-volts batterier til batteri boks eller hylle er å plassere en liten skralle belastning bindemiddel over toppen av de to batteriene og fest de to bindemiddel ender til batteriet hylle eller batteri boks, en på hver side av batteriene.
3

Bli den positive batteriet innlegget fra en 12-volts batteri til den negative innlegget i den andre 12-volts batteriet ved hjelp av et batteri kabelen utstyrt med en positiv terminal på den ene enden og en negativ terminal på den andre enden.
4

Koble de to usammenhengende batteripolene, en fra hvert batteri til en enhet som trengs. Husk at disse to batteriene er nå sluttet i en serie, og gi 24 volt på de to usammenhengende innlegg. Holder seg til polariteten til nå 24-volt serien ved å koble den åpne positive post til den positive og den åpne negative innlegg til den negative terminalen på enheten som skal drives.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74525.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair