Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Slik installerer Sportster Controls Forward

Harley motorsykler er vanligvis laget for å la deg sitte med hendene opp og føtter strukket ut foran. Et unntak er Sportster, som ble født som en grusvei sykkel, og fortsatt vanligvis lokaliserer pedalene, bakbrems og girspaken rett under rytterens knær. Men de fleste Harley rytterne tror føttene fremover, lå tilbake posisjonen er en mer behagelig posisjon å sitte i for lange avstander. Den vanlige måten å oppnå det lå tilbake posisjon på en Sportster er med en forward control kit. Mange leverandører selger disse og installasjonen er enkel. Du trenger
Allen fastnøkkel
Allen stikkontakter
pipenøkkel
Tenger
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Fjern den girspaken skruen på venstre side av sykkelen med en umbraconøkkel og dra girspaken av shifter akselen. Skru av shifter peg fra løfteren og lagre.
2

Fjern de to unbrakoskruer som holder fotbrettholderen til rammen med en Allen-kontakten og en pipenøkkel og fjerne fotbrettet. Plugg de to skruehullene med pluggene i terminmarkedet kontroll kit.
3

Trekk låseringen fra fotstøtte gaffel med en tang. Fjern splittbolten og fotbrettet fra fotbrettet støtte. Lagre fotstøtte.
4

Fjern høyre fotstøtte låseringen med en tang. Ta ut bolten fotstøtte og våren vaskemaskin. Lagre fotstøtte.
5

Fjern bremsestangen splinten fra brems stang clevis med en tang. Trekk bremsestangen ut av gaffelbolten og skru den fra bakre master sylinder med hendene.
6

Skru løs de to høyre fotstøtte /bremsepedal skruer med en umbraconøkkel. Trekk braketten med vedlagte brems montering av motorsykkelen.
7

Plug begge disse skruehullene med plugger fra forward control kit. Skru av J-klipp fra bunnen av høyre ned rør med en Allen socket og pipenøkkel og lagre J-klipp og de to J-klipp skruer.
8

Skyv den nye bremsen pedal montering på fotbrettet mount gaffel. Sett inn sjakkel inn fotbrettet /bremsepedalen støttebraketten.
9

Juster hullene i gaffelbolten og støtte brakett stram låseskruen med en Allen-kontakt og en momentnøkkel til 20 fot pounds av dreiemoment. Installere J-klipp med to festeskruene og en Allen socket og pipenøkkel.
10

Tre en ende av den nye, lengre, bakbremsen stang inn bak master sylinder. Sett den andre enden av bremsestangen inn i clevis på bremsepedalen støttebraketten og sikre forbindelsen med en ny splint fra settet.
11

Sett den mannlige mount av den gamle foten pinne og en ny vår skive fra settet til den kvinnelige montering av bremsepedalen forsamlingen. Skyv splittbolten fra toppen og ned gjennom hullet i kvinnelige clevis mount. Lås splittbolten på plass med en ny låseringen fra settet.
12

Mount fotstøtte /shifter pedal støttebraketten til rammen på venstre side av sykkelen med en Allen socket, pipenøkkel og skruene med i esken. Stram skruene til 50 fot pounds av dreiemoment med en Allen-kontakt og en momentnøkkel.
13

Slide venstre fot pedal på de Shifter side gaffel. Montere gaffel på fotbrettet /shifter pedal støttebraketten.
14

Juster hullene i sjakkel og støtte-brakett. Tråd låseskruen gjennom hullet og stram skruen til 20 fot pounds av dreiemoment med en Allen-kontakt og en momentnøkkel. Skyv låseringen følger med settet på slutten av gaffel.
15

Skru enden av shifter stangen til Shifter akselen med Allen skrue følger med i pakken. Skru den motsatte enden av shifter til shifter arm. Stram begge skruene til 150 tommers pounds av dreiemoment med en Allen-kontakt og en momentnøkkel.
16

Spinn Shifter pinne inn i den nye girspaken og stram for hånd. Sett den mannlige enden av venstre fot pinne og en ny vår vaskemaskin i venstre kvinnelige gaffel.
17

Juster hullene og skyv gaffelbolten fra toppen og ned gjennom gaffelbolten hullet. Lås splittbolten på plass med en ny låseringen

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75122.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair