Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan erstatte 7,3 Injektorer

Den 7,3-liters Ford Power Stroke motoren er en åtte-sylindret dieselmotor med innsprøytning. Det er mest vanlig på større Ford biler laget 1995-2002, som 3/4-ton og full-tonns pickup lastebiler. Hver sylinder av denne motoren har et drivstoff injektor som leverer drivstoff til sylinder på en presis mengde og timing sekvens. Utskiftningen av brennstoffet injektoren i en 7,3 liters motor krever at for å demontere drivstoff skinnene på toppen av motoren. Du trenger
Stikknøkkel satt
Drensvannsoppsamler
Injector remover No T94T-9000-AH1
Rotunda injektor ermet børste 104-00934-A
Injector replacer No T94T-9000 -AH2
Shop håndkle
Motorolje
Vis flere instruksjoner
en

inn en oljeavtappingsbeholder under hver olje renne og åpne bunnpluggen med en pipenøkkel. La oljen renne ned i avløpet pannen og erstatte bunnpluggen. Dette vil hindre at olje kommer inn i forbrenningskammeret når du skifter injektorer.
2

Fjern ventildekselet med en pipenøkkel, og løsne de elektriske kontaktene fra injektorer. Fjern dreneringsplugger på olje rail og drivstoff rail. Koble skruen for olje-deflektor og fjerne oljen deflektor. Fjern bolten for drivstoffet injektoren.
3

Place fulcrum av injektoren remover No T94T-9000-AH1 under hold-down plate av drivstoff injektoren. Fest remover skrue i hullet i drivstoffet injektoren plate, og stram skruen for å fjerne drivstoff injektor fra injektoren boring. Kast kobber vaskemaskin.
4

Rengjør injektor fødte for rusk med Rotunden injektor ermet børste 104-00934-A og en ren butikk håndkle. Smør de nye injektorer med ren motorolje og montere en ny kobber skiven på injektorene.
5

Skyv bensininnsprøytningen forsiktig inn i injektoren fødte sete O-ringene. Plasser den åpne enden av injektor replacer No T94T-9000-AH2 mellom hold-down plate og drivstoffet injektoren. Fest verktøyet til topplokk med bolten fra verktøyet kit. Trekk til bolten helt sete drivstoff injektoren og koble verktøyet fra topplokket.
6

Installer olje deflektor og stram monteringsbolten til 108 tommers-lbs. med en momentnøkkel. Stram drivstoff rail dreneringspluggene til 96 tommers-lbs. og stram olje rail tappepluggen til 53 tommers-lbs. Kobler du ledningsnettet for drivstoff sprøytebrukere og installere ventil dekselet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/74803.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair