Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Generell Auto Repair >> Content

Hvordan Mate en Bluetooth-telefon med en 2009 F-150

The 2009 Ford F-150 kom med et bredt utvalg av høy luksus og high-tech alternativer tilgjengelig. Ett av disse alternativene var Fords Microsoft-drevne Sync. Dette systemet lar føreren endre radiostasjoner, justere radio volum, utføre grunnleggende kjøretøy diagnostikk og selv ringe ved bare å snakke. Sync benyttet Bluetooth-teknologi for å få tilgang til sjåførens mobiltelefon, for å gjøre håndfri telefonering mulig. For å gjøre dette systemet fungerer riktig, som med alle Bluetooth-enheter, må du pare mobilen med Sync. Du trenger
tenningsinnstilling
Bluetooth-utstyrt mobiltelefon
Vis flere instruksjoner
Uten navigasjonssystem
en

Slå mobiltelefonen din Bluetooth. Denne prosessen varierer, avhengig av telefonen du har.
2

Sett tenningsnøkkelen i F-150 tenningen og starte bilen. Slå på radioen.
3

Trykk på knappen på radioen i form av en telefon. Observer som "Connecting" eller "No Phone Found" viser på Sync-skjerm, avhengig av om du allerede paret en telefon til F-150.
4

Trykk på pil opp eller ned-tasten til "Legg Bluetooth-enhet "vises på Sync skjermen. Trykk på "OK"-knappen.
5

Lytt etter Sync til å si "Trykk OK for å starte sammenkobling enhet." Trykk på "OK"-knappen.
6

Lytt etter Sync til å si "Søk etter SYNC på enheten og angi PIN-koden leveres av SYNC." Finn "Sync" i Bluetooth-enheter som finnes på telefonen, og velg det. Tast inn PIN-koden leveres av på Sync skjermen. Du har tre minutter å fullføre denne oppgaven, eller du må gå tilbake til trinn 1.
7

Observer som "Device Connected" vises på Sync skjermen, hvis sammenkoblet.

8

Trykk på "OK"-knappen når "Primary" dukker opp på Sync skjermen. For å sette denne telefonen som primær, klikk på "OK" når "Ja" vises på skjermen. Rull til "Nei," ved hjelp av piltastene, og trykk "OK" hvis du ikke vil ha denne telefonen som den primære. Den primære telefonen er telefonen at de Sync søker etter som standard når F-150 starter.
9

Observer som "Last ned telefonboken?" vises på Sync-skjerm, hvis telefonen støtter denne funksjonen. Trykk på "OK"-knappen. Hvis du ønsker å laste ned telefonlisten Sync, trykk "OK" når "Ja" vises på skjermen. Hvis ikke, gå til "Nei," ved hjelp av piltastene, og trykk deretter på "OK".
10

Observer som "Nedlasting fullført" vises på Sync displayet når telefonboken nedlastingen er ferdig, hvis det er aktuelt .
11

Trykk på piltastene til "Exit Phone Menu" vises på Sync-skjermen, og trykk "OK" for å gå ut av systemet.
12

Snu tenningen og ta ut nøkkelen.
Med navigasjonssystem
13

Slå mobiltelefonen din Bluetooth. Denne prosessen varierer, avhengig av telefonen du har.
14

Start F-150 er motoren og slå på radioen.
15

Trykk på "Phone"-knappen på F-150 radio. Dette gjør at du kan få tilgang til telefonmenyen.
16

Trykk på "Settings"-knappen til venstre på navigasjonsskjermen.
17

Trykk "Legg til"-knappen på høyre side av navigasjonsskjermen. Observer som en "Pass-Key" vises på skjermen. Finn "Sync" i Bluetooth-enheter på mobiltelefonen din og legge til "Pass-Key" når du blir spurt. Denne prosessen varierer, avhengig av modell av telefonen
18

Observer som "Sammenkobling vellykket" vises på skjermen;. Hvis dette ikke vises, starte på nytt fra Trinn 1
. 19

Velg "Ja" eller "Nei" når "Sett som favoritt telefonen?" vises på skjermen. Ved å velge "Ja" betyr denne telefonen er den som Sync vil koble til når den først startet.
20

Observer som "Download Telefonbok /Call History?" vises på skjermen. Velg "Ja" for å legge til din telefonbok og anropslogg Sync. Velg "Nei" for ikke å legge den til.
21

Slå av tenningen og ta ut nøkkelen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/general-auto-repair/75517.html

Previous:
Next:

Generell Auto Repair