Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik reparerer Vanlige problemer med Auto Paint

Automotive utførelser kan presentere en rekke problemer for bileiere og body shop personell. Maleriet prosessen kan i tillegg være vanskelig og teknikere ofte finner seg selv å måtte male jobber en gang dersom visse karakteristika vises i sitt arbeid. Når et kjøretøy er ute av body shop, er det fortsatt mulig å oppleve problemer med maling integritet. Å vite hvordan man skal håndtere lakkeringsverksted problemer kan spare tid og penger på omlakkering kostnader og bevare kvaliteten på finishen i mange år. Du trenger:
Rags
Cellulose tynnere
Fine-grade slipeplate
Automotive "pre-clean" løsning
Paint stripper
Paint brush
Metal skrape
Vann
P180-grit sliping plater
P800-grit vått-og-tørt papir
P1500-grit vått-og-tørt papir
Transparent sealer
Air blåser
Hurtigtørkende polyester Stoppet Plastic spreader, Elektrisk poleringsmaskin
Foam polering pad
Cutting compound
Innglassing polsk
Clay bar
Vis flere instruksjoner
Application Problemer

en

Se etter "fisk øyne", som kan vises som små, sirkel-formet hull i maleri og er forårsaket av fett eller løsemidler forurenser på skjermens overflate. Tørk påført maling fra overflaten av et panel med en fille fuktet med cellulose tynner før det tørker. Forlate panelet lufttørke når alle spor av maling er fjernet. Lett gni overflaten av panelet med en fin-grade slipeplate å rette eventuelle markeringer i primer og vaske panelet grundig med bil "pre-clean" løsning før du prøver å male det på nytt.
2

Kontroller maling rynker som kan materialisere når en kjemisk reaksjon finner sted mellom eksisterende materialer og ny maling. De har utseendet av små, slange-lignende linjer som til slutt løsner fra overflaten. Unngå ytterligere anvendelser av maling og i stedet ta den berørte panel fra kjøretøyet. Påfør vann-vaskbar maling stripper av skjermens overflate med en pensel og bruke et metall skrape for å fjerne alle spor av nye og eksisterende maling eller grunning. Slukke panel med vann for å drepe den aktive bestanddel i malingen stripper og tørke grundig. Sand eventuelle rester av maling ned til bart metall med P180-grit sliping plater før grunning og maling av panel igjen.
3

Se etter blødninger som kan oppstå når en ny lakk reagerer med gamle farger og løfter de opprinnelige oppløsningsmidler til overflaten av panelet. La malingen tørke før du gni det ned med en fin-grade slipepad. Rengjøre skjermen ren og, før maling igjen, påfør to fulle lag med transparente forseglingen til panelet for å skape en barriere mellom den gamle finishen og den neste påføring av farge.
4

Undersøk maling for " appelsinskall ", som kan oppstå fordi malingen er utilstrekkelig tynnet eller er påført på et for lavt trykk. Men det kan lett rettes opp. La malingen tørke og gni ned appelsinskall tekstur med 1500-grit, våt-og tørr papir før en flat overflate er oppnådd. Polere tilbake til en skinne med å kutte forbindelsen og fjerne swirl merker med en glass polish til slutt.
5

Se etter små hull i plasten, som er forårsaket av små luftlommer som blør gjennom kroppen filler når for mye herder er lagt til. La malingen tørke og lett sand over de små porer ved hånd med et stykke P800-grus, våt-og-tørt papir. Tørk kjøretøyet og fjerne alle spor av vann fra knappenålshull med en luftblåser. Ta en tube med hurtigtørkende polyester stopper og bruke en liten mengde til kanten av en plast sprederen. Tørk stopperen inn i nålestikk å fylle dem og vaske bort overflødig materiale med bil pre-clean. Bilen kan nå males på nytt.
Kosmetiske problemer
6

Undersøk maling for virvel merker som kan være forårsaket av dårlig polering praksis. Gjelder å kutte forbindelsen til overflaten av det berørte panel og polsk tilbake til en skinne med en elektrisk poleringsmaskin utstyrt med en skum pad.
7

Se etter "spindelvev", som vises som større virvel merker og er forårsaket når et kjøretøy vaskes med vann som er forurenset med sandkorn. Igjen gjelder skjæring forbindelse på overflaten av hvert panel og buff tilbake til en skinne med en poleringsmaskin. Bruk en innglassing polsk stedet for å kutte forbindelsen hvis spindelvevet er bare overfladisk.
8

Undersøk smerte for "hologrammer", som kan vises som en flytende effekt på overflaten av en malt panel og er rett og slett forårsaket av uaktsomhet. Skyll av panelet med vann og kjøre en leire bar over hologrammet for å fjerne overflatelaget av maling. Når spor av hologrammet er fjernet, polsk tilbake til en full-gloss avslutt med å kutte forbindelsen og en poleringsmaskin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62828.html

Previous:
Next:

Body Shops