Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan endre setene i en 1984 Prelude

The Honda Prelude er den coupe-versjonen av Honda Accord. Disse bilene deler mange komponenter, inkludert interiør deler som seter. Hvis en av setene i Prelude er skadet, må du få den erstattet av en profesjonell. Hvis du har grunnleggende bilverksted kunnskap, kan du erstatte det selv. Endre hvert sete i front tar ca 15 minutter. Endre baksetet tar ca ti minutter. Du trenger
Stikknøkkel
Replacement sete
Vis flere instruksjoner
Endre et forsete
en

Skyv forsetet du vil erstatte fremover ved hjelp av reguleringsstangen under fronten av setet. Inspisere den bakre del av setet skinnen og plasser plastdekselet på hvert spor.
2

Ta tak i plastdekslene og trekke dem av for å eksponere setet bolter. Fjern setet bolter.
3

Skyv setet helt tilbake med justering bar. Fjern de to plastdekslene fra forsetet spor med fingrene. Fjern boltene under dem. Setet er nå klar til å bli tatt ut.
4

Ta tak foran og bak del av setet og løft den ut av Prelude.
5

Plasser den nye sete i posisjon inne i bilen. Juster sporene opp med bolter i front og bak. Stram de fire sete festebolter og smekk dekker på å installere det nye setet.
Endre baksetet
6

Åpne Prelude bakre sittegruppe. Inspiser forkant av baksetet. Finn de to boltene mellom setet og teppe.
7

Fjern de to boltene med fastnøkkel og lagre dem for å installere det nye setet. Trykk ned i stoffet i den bakre midt-delen av setet. Finn bolt som er mellom setet og ryggstøtten.
8

Fjern bolten med en fastnøkkel, noe som vil frigjøre plass. Fjern hele ett stykke sete ved å løfte opp og trekke den ut.
9

Sett det nye setet i stedet. Veilede de to setebelte spenner gjennom belte hullene i det nye setet.
10

Stram de tre boltene for å installere det nye setet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62884.html

Previous:
Next:

Body Shops