Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Paint Over Rusted Chrome

Iron kombinerer med oksygen og danner rust. Rust kan føre til skjemmende og kostbare skader på en glatt, skinnende overflate, for eksempel en krom støtfanger eller båt rigging. Det blir stadig verre hvis det ikke fjernes, og overflaten lakkeres. Hvis venstre ukontrollert, kan rust spise gjennom den øvre forkromming og fornikling under for å eksponere base av rå stål. Reparere rustskader i en tidlig fase kan gjøres uten innblanding av en profesjonell og kan spare tid og penger. Du trenger:
Spoon
Små plast-eller glassbeholder
Eddik
Baking soda
to rene filler
fin stålull
Rust hemme primer
Chrome maling
Chrome tetningsmasse
Vis flere instruksjoner
en

Stir husholdning eddik og natron i en liten plast-eller glassbeholder før det gjør en tykk pasta. Dypp en ren klut i løsningen inntil fille er mettet. Klatte den rustne området med eddik gjennomvåt klut. La eddik og natron på den rustne området i 5 minutter slik at syre i eddik for å løsne rust.
2

Gni den rustne området med fin stålull for å fjerne rust. Skyll området med rent vann for å fjerne oppløsningen, og enhver grus eller andre partikler. Tørk området med en ren, myk klut.
3

Påfør en primer laget spesielt for å hemme rust i henhold til instruksjonene. Påfør krom maling i henhold til produsentens anvisninger og la tørke. Coat området som har blitt grunnet og malt med en beskyttende tetningsmasse laget spesielt for krom.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62829.html

Previous:
Next:

Body Shops