Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer en Nissan Frontier Rear Sway Link

Nissan Frontier bakre stabilisatorstag, også kalt stabilisator bar, er koblet til den nedre kontroll arm gjennom aa metall stang link på hver ende. Over tid kan gummibøssingene på linkene slites ut eller begynne sprengning. Dette vil kreve at du installerer nye koblinger til stabilisatorstag. Det er svært sannsynlig at du trenger å installere en ny link på begge ender av stabilisatorstag. Dette er en generell prosess for de fleste biler, men den kan variere avhengig av alder og Frontier suspensjon type. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Nøkler
Vis flere instruksjoner
en

Block forhjulene på lastebilen med bremseklosser eller tunge blokker. Løft bakenden og støtte den på bukker og ta av hjulet tilsvarer stabilisatorstag link.
2

Løsne mutrene på endene av metall stang linken og skille link fra baren. Du må kanskje gripe selve koblingen med en åpen fastnøkkel til å holde den stødig mens løsne mutteren med en ny vri.
3

Koble erstatning link til stabilisator bar gjennom braketten på rammen og trekk til mutteren med fastnøkkel din.
4

Fest koblingens andre enden til den nedre kontroll arm og fest den med mutteren sin.
5

Koble hjulet og senk lastebil eller gjenta prosessen for den andre stabilisatorstag linken og deretter koble hjulene og senk lastebil utenfor bukker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62827.html

Previous:
Next:

Body Shops