Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan endre en 2004 Liberty Ignition låsesylinderen

Endre låsesylinderen i din Jeep Liberty kan være nødvendig for en rekke årsaker. Det kan være noe galt med bryteren som vanskeliggjør tenningen aktivering. Også, for å beskytte bilen din mot tyveri, kan det være lurt å bytte ut låsen så sin nøkkel forskjellig fra nøkkelen til dørene på bilen din. Du trenger
skrutrekker
Små slag
Lock sylinder
Vis flere instruksjoner
en

Sett inn din tenningsnøkkelen i låsen sylinderen og kontroller at girspaken er i parken.
2

Fjern de to skruene i fronten nede i hjørnet nederst til rattstammen dekselet med en skrutrekker. Knip den nedre enden av det øvre dekselet og deretter skille de øvre og nedre dekker.
3

Løsne keyless entry modulen og ring rundt låsesylinderen.
4 < p> Slå bryteren til "On" posisjon og sette inn en liten dor i hullet i bunnen av tenningslåsen /låsesylinderen boliger. Deretter trekker nøkkelen og sylinder ut mens du skyver på punch.
5

Sett nøkkelen for den nye låsesylinderen inn i sylinderen og sett det inn i huset mens slått til "On" posisjon. Lytt til sylinderen å klikke på plass og slå den deretter til "Lock"-posisjon.
6

Koble ringen og keyless modul til huset og kobler til rattstammen dekker med sine klipp og skruer . Ta ut nøkkelen fra sylinderen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62876.html

Previous:
Next:

Body Shops