Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Blend Auto Maleri Over en Clear Coat

blander sammen en solid eller metallic lakk farge over en eksisterende klarlakk er en utfordrende oppgave som krever et høyt nivå av bilindustrien lakkering dyktighet. Ved å blande et panel i stedet for å male den helt, er det ingen grunn til å bekymre kant-til-kant farge matching, spesielt hvis en ripe eller lyte er i midten av et panel. Imidlertid må blending prosessen i seg selv å være sømløse, ellers fargede kanter være synlig når et friskt lag med klarlakk påføres. Du trenger
P1000-grit vått-og-tørt papir
Ultra-fine grade slipepad
Vann
Sliping sammensatte
Vaskeskinn
Air blåser
Lint- loer
Degreaser
maskeringstape
Masking papir
Kontinuerlig polyetylen sheeting
Tack klut
Spray pistol
Clear blending tynner
Farget maling
Kompatibel maling herder
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
en

Ta et stykke P1000-grit vått-og-tørt papir og lett fuktet den. Bruk papir til å gni ut eksisterende lakken feil, holde reparasjon så liten som mulig. Ta en ultra-fin slipepad og dyppe den i en bøtte med vann. Legg en liten mengde flatting compound til slipeplate og gni ned panelet helt. Den pussing sammensatte vil kjedelig den eksisterende lakken til å gi en svært klebrig overflate for fersk maling.
2

Tørk panel med et pusseskinn og bruk en luft blåser for å fjerne alle spor av overflødig vann fra åpninger og listverk. Tørk av panelet med et stykke lofri klut som er lett fuktet med avfettingsmiddel for å fjerne de siste spor av pussing sammensatte og å fremme tape vedheft under maskering prosessen. Bruk bånd og papir til å maskere den reparerte panelet og dekker resten av kjøretøyet med kontinuerlig polyetylen folien for å eliminere risikoen for over-sprøyt. Tørk grundig med en fille.
3

Legg en liten mengde klare Utflekningstynner til en spray pistol og påfør et helt lag til overflaten av panelet fra en avstand på 6-8 inches. Rengjør pistolen umiddelbart etterpå. Mens Utflekningstynner er herding, aktivere malingen med en kompatibel herder og rør godt før du heller den inn i pistolen. Sjekk at blending tynnere har kurert ved dabbing maskering papir for å se om over-spray er tørr.
4

Finn reparerte området og påfør et medium volum lag med farge. Blande inn i eksisterende klarlakk fra en avstand på 4 til 6 inches ved å starte på toppen midtre delen av reparasjon og arbeid nedover, holde armbevegelser til et minimum. Som du kommer til slutten av den reparerte området på hvert slag, flick pistolen vekk fra panelet i en 90 graders vinkel. Dette vil fordele maling videre langs panelet for å gi en effektiv blanding uten bekymring for fargen å nå panelkanter og produsere en dårlig kamp.
5

La første strøk for å kurere i ti minutter før du bruker en fullt volum andre strøk. Arbeide ovenfra midtparti i forbindelse med reparasjon igjen, men denne gang, sikrer den 90 graders flick ved enden av hver arm strekker seg utover bevegelse det blandede området til det første laget. Dette vil gi sømløs maling integrering og en perfekt farge match.
6

La grunnfarge tørke helt før du tørker av panelet med en ren tack klut. Dette vil fjerne eventuelle over-spray slik at den friske klarlakk er fri for smuss og ujevnheter. Påfør to fulle lag med klarlakk for å gjenopprette glans med en 10-minutters mellomrom i mellom for å tillate for herding. Forlater kjøretøyet for å tørke over natten før avsløringen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62824.html

Previous:
Next:

Body Shops