Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan lage en Body Shop

Starte en auto body reparasjon virksomhet er en stor oppgave som presenterer vesentlige risikoer. En av de viktigste hensyn er byggingen av kroppen butikken selv. I tillegg til å finne et egnet sted, en potensiell bedriftseier bør også vurdere hvilken type arbeid som må gjøres, det utstyret som kreves og hvordan butikken vil bli bemannet. Du trenger en Business Plan
beliggenhet
Body Shop Utstyr
Ansettelse
Vis flere instruksjoner
en

Lag en forretningsplan, og bestemme hvordan kroppen din butikk kommer til å bli finansiert. Etablere hvor mye penger du faktisk har tilgjengelig, og identifisere behov for lån for å bidra til å få virksomheten i gang. Lage en detaljert liste over de potensielle kostnadene for en plassering, utstyret du trenger og hvor mye inntekt du forventer å generere i løpet av første driftsår. Snakke gjennom din forretningsplan med en business management rådgiver eller banken din manager.
2

Identifiser et sted, og sikre at størrelsen på lokalene er tilstrekkelig nok til å møte dine forretningsbehov. Etablere hvor mange biler kan holdes i lokalene til enhver eneste gang og om bygningen vil være i stand til å takle forventet volum av arbeid. Husk at lokalene må være tilgjengelig for biler, og du kan trenge å innlemme ekstra kostnader til set-up hvis endringer må gjøres.
3

Plan utformingen av body shop, og finne ut hvordan hver del av bygningen vil bli brukt. Panel visper og reparasjon spesialister vil trenge et stort nok område å montere biler på justeringer jigger, og du vil trenge for å vurdere installasjon av to stolper eller fire-post heiser dersom et kjøretøy som skal tas opp av bakken. Strippere og montører må nok hyller for lagring av demonterte deler, og maling teknikere vil kreve plass til en operativ spray messe og prepping områder. Husk å tildele ytterligere rom for panel lagring og kontorer.
4

Snakk med en entreprenør med erfaring i auto body butikker. Betrakt installasjonen en støvsamler systemer, et eksosanlegg for malingen boden og en kompressor og flyselskaper system for drift av luft-verktøy. Vurdere eventuelle omkringliggende lokaler og nærmiljøet for å avgjøre om flyktige organiske kjemiske utslipp (VOC) vil ha en negativ effekt. Forhandle priser nøye for å sikre at du får best mulig avtale for noe arbeid blir utført.
5

Identifiser bemanningsbehov, og lage en handlingsplan for å starte ansettelsesprosessen. Tenk personer du kanskje har jobbet med før, spesielt hvis de har gitt god service til andre selskaper. Kontakte alle store auto forsikringsselskaper i ditt lokale område for å gjøre dem oppmerksomme på selskapets tilstedeværelse, og undersøke deres kriterier for å bli godkjent body shop. Dette vil bidra til å gi en ekstra flyt av arbeid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62869.html

Previous:
Next:

Body Shops