Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Slik installerer Autobody reparasjonspaneler

Rust, når venstre ubehandlet, kan fullstendig ødelegge større karosserideler av alle kjøretøy. Hvis du bor i nærheten av en kropp av salt vann, eller i kaldere klima der veiene er ofte belagt med salt på grunn av is og snø, har du sett hva rust kan gjøre for kjøretøyer. For å gjøre vondt verre, noen kroppen butikker prøver å reparere disse enorme rust hull med feil blandet og dårlig anvendt panel filler. Reparasjonen kan se nesten like ille som de rustne hull. Erstatte hele kroppen panelet er den raskeste, beste, mest permanent måte å reparere omfattende kjøretøy rust. Du trenger
Klemmer
Marker
Nibbler
Grinder
Drill og bit
joggle
Sander
Primer
Paint
Show Mer Instruksjoner
en

Klem erstatning panel på panelet som skal fjernes. Rett inn det nye panelet akkurat på toppen av eksisterende panel, betaler oppmerksomhet til noen riller eller andre kroppsdeler funksjoner. Du er i ferd med å gjøre din cutting linje på eksisterende karosseriet. Tegne en linje ved hjelp av en markør langs kanten av festet panel på bilens karosseri.
2 Marker en bred, fet linje som kan følges mens kutte.

unclamp og fjern erstatning panel fra den gamle, rustne ett. Lag et merke ½ tommers under streken bare du spores i å bruke det nye panelet. Tegn på ledningen selve skjæretråden, parallell med topplinjen. Du trenger denne ½ tomme for pressing det nye panelet på plass.
3

Ta på øyebeskyttelse, og klippe bort det gamle panelet ved hjelp av en nibbler /metall cutter. Ta deg god tid og bruke en stødig hånd for å holde linjen, noe som gjør en rett, rent kutt. Finn og slipe å avsløre eventuelle punktsveisingen som fortsatt kan holde den rustne panel på kroppen. Bruk en drill og litt for å fjerne dem.
4. Riktig innblanding av maling gjengir den nye delen umulig å oppdage.

Bruk kroppen jeksel å male maling av ned til metallet 4 inches over cut du har gjort tidligere. Lag en leppe eller flens langs klippekanten du bare slipt maling fra ½ tommers bred ved hjelp av en mennene jonglerer eller crimper. Hold det rett som mulig og justert til der det nye panelet skal monteres.
5

Plasser den nye panelet på plass langs den nylig gjort flensen. Bruk midlertidige festene og ikke metall skruer for å holde den på plass midlertidig. Fjern primer to inches fra der det nye panelet vil bli sveiset på plass.
6 Welding som ikke kan visuelt oppdaget er god sveising.

Bruk maske sveiser i motsetning til å oppdage sveiser langs lengden av den nylig installerte panelet. Gjør en ½ tommers sveiser 8 inches fra hverandre, og dette vil begrense fordreining og bølger av punktsveisingen. Bruk vinkelsliperen for å fjerne overflødig sveis, og skaper en glatt maleri overflate.
7

Legg så lite sparkel som mulig. Sand, prime og male det nye panelet. Bland i malingen for å matche jevnt. Hvis malingen er en vanskelig kamp, ​​male hele delen av kjøretøyet for å unngå reparasjon linjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62842.html

Previous:
Next:

Body Shops