Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hvordan Sett Parkering Assembly på My F-350

Noen F-350-modellene har separate parkeringsplasser lampe samlinger som må skiftes ut dersom de blir skadet eller på annen måte er defekt. Andre modeller har ikke egne forsamlinger, i stedet blir det parkering pære bare festet til frontlys saken. Hvis monteringen ikke er skadet, vil du bare erstatte parkering lampen i stedet for sin sak. Den F-350 bruker en annen utvendig lampe oppsett enn andre F-serie lastebiler, slik som F-150. Du trenger
Wrench
tang eller pipenøkkel
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Slå av utvendig lampe bryteren. Slå av F-350 motor. Åpne panseret og slå justeringsmutter rundt den negative (svart) batterikabelen med en skiftenøkkel. Når mutteren er løs, trekk kabelen opp for å hekte den fra batteriet.
2

Undersøke omkretsen av parkeringsplassen lampen å finne tre skruer og en bolt. Parkeringsplassen lampen er på påhengsmotoren kanten av hodelykt saken. Det er tilgjengelig, selv når hetten er lukket. Fjern de tre skruene med en skrutrekker, fjern bolten med tang eller en pipenøkkel
3

Guide parkeringsplassen lampe forsamlingen mot deg for å fjerne det.. Koble ledningsnettet fra pære på baksiden. Ta tak i pære sokkelen og vri det mot klokken for å løsne den. Trekk det rett ut for å løsne det fra forsamlingen.
4

Sett parkering lampen socket på fjellet på baksiden av den nye parkeringsplassen lampemonteringen. Ta den med klokken for å feste den, så plugg i ledningsnettet.
5

Skyv parkering lampe forsamlingen inn mount sin. Stram de tre skruene med en stjerneskrutrekker. Stram bolten med pipenøkkel eller tang.
6

Plasser negative batterikabelen tilbake på batteriet innlegget. Stramme justeringsmutter og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/body-shops/62840.html

Previous:
Next:

Body Shops