Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hydraulisk heis Problemer

Hydrauliske heiser er svært nyttig , så lenge de fungerer som de skal . De gjør det enkelt for en mekaniker å komme under en bil for å diagnostisere og løse problemer . Om Hydrauliske heiser

Hydrauliske heiser arbeide gjennom bruk av hydraulisk væske. Væsken er trykksatt og fører til heisen for å gå ut av bakken når knappen er skjøvet . Når heisen er slått av , flyttes væske ut av slangene sakte , slik at heisen ikke faller raskt ned på bakken .
Hydraulisk Lekkasjer

Fordi hydraulisk væske renner gjennom en gummislange , noen ganger er lekkasje. Dette kan føre til at heisen å kollapse og skade bilen på toppen , og ikke minst true livet av mekaniker under. Heldigvis nye ledningene er solgt, så ved første tegn på en lekkasje heisen ikke skal brukes før det kan repareres .
Hydraulisk Canister

beholder som inneholder den hydrauliske væske også kan lekke eller mister sin trykk. Hvis det ikke er noe trykk i beholderen , vil heisen ikke stige eller , i sjeldne tilfeller bli sittende fast i luften . Uansett må beholderen erstattes med forsiktighet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61158.html

Previous:
Next:

auto Bremser