Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan bygge en 350 motor på et budsjett

Chevrolet 350 CID motor er en av de mest populære motorene til å oppgradere med ettermarkedet ytelse deler. På grunn av sin popularitet, er tilgjengeligheten av disse delene rikelig og kostnadene kan være relativt rimelig sammenlignet med andre motorer. Mens en aksje 350 gir akseptabel effekt for mange programmer kan nøye utvalg av ytelse oppgraderinger øke kraftproduksjonen med 50 prosent eller mer. Forutsatt en forestilling entusiast ikke starter fra scratch og har allerede en funksjonell 350 motor på hånden som er i god stand, kan kostnadene ved å bygge denne motoren være svært billig. Du trenger
350 motorkjerne
Aftermarket deler
Engine montering guide
Vis mer Instruksjoner
Kontrollere Totalt Engine Helse
en

Analyser olje. Renne en liten prøve - vanligvis ca 3 gram er tilstrekkelig - og send det til en testlab for analyse. Analysere motorolje for slitasje metaller og andre forurensninger kan gi verdifull innsikt i den generelle tilstanden til motorene interne komponenter. Mange laboratorier vil gi den nødvendige test hetteglass (kit) og emballasje til å sende den trygt i posten. En olje test kan konkludere om det er metaller som indikerer unormal peiling, stempel eller sylinder vegg forhold. For best resultat bør oljen ha minst 1000 miles for bruk. Hvis resultatene er gunstige, motorens nedre ende (shortblock) kan benyttes for resten av den bygge. Olje testing kan koste rundt 25 dollar.
2

Utfør en kompresjon test. En kompresjonstest oppnås ved hjelp av en kompresjonsfjær tester inn i stedet for tennpluggen og kan fortelle tilstanden til den øvre ende av motoren (stempelringer, ventiler og hodet pakninger). Fjern alle tennplugger. Strømmen fra tenning til å forhindre start og sett testeren i hver sylinder, en om gangen. Låse gassen i vidåpen posisjon og sveiv motoren rundt med starteren flere revolusjoner. Ta opp sylinder trykkavlesninger for alle sylindere og sammenligne. Noen deler butikker har komprimering testere tilgjengelig for leie.
3

ut om olje analyse og kompresjon tester er gunstig og støtte fortsatt bygge. I så fall kan motoren modifisert med ytelse oppgraderinger. Hvis resultatene er negative, overhale /fornye motor montering med ringer, lager og en ventil jobb. (I mange tilfeller vil en ettermarkedet shortblock forsamlingen være mer kostnadseffektivt.)
Budget ettermarkedet ytelse oppgraderinger
4

Sett inntak manifold og forgasser. Factory inntak systemer er typisk utformet for standard ytelse. Ettermarkedet inntak systemer kan utvide på fabrikken ytelse og gir økt produksjon for relativt lav kostnad. Kombinert med ettermarkedet overskrifter og en effektiv eksosanlegg, kan dette være et av de mest kostnadseffektive oppgraderinger.
5

Installer en ettermarkedet kamaksel. Kamaksel er ansvarlig for motorens effekt egenskaper. Factory kamaksler er utformet for jevn ytelse og reiablity, men ettermarkedsprodukter kamakselen kan også forbedre ytelsen ved å endre driftsområdet kraften produseres i, avhengig av evnen til resten av innsugningssystemet og topplokk evne. Mange kamaksler (og kits) kan kjøpes for et par hundre dollar.
6

Oppgrader topplokk. Dette vil være den mest komplekse oppgradering og sannsynligvis den dyreste, så vel. En populær oppgradering er å bruke GMs 5.7L (350 CID) vortec topplokk. Disse hoder flyt bedre enn de fleste andre standard ytelse GM produksjon hoder, men krever et inntak manifold med Vortec bolt mønster. Alternativt flere ettermarkedet hoder er tilgjengelig som støtte økt luftstrøm og effekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60959.html

Previous:
Next:

auto Bremser