Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Wire en Ford Ignition Fuse

Reparere en Ford tenningsledning sikring, oftere kalt en smelteledd, er det siste trinnet i å betjene en Ford kjøretøy som har brent denne ledningen fra hverandre. Hvis det blir reparert før bestemme og reparere årsaken til problemet, vil smelteledd brenne igjen. Begynn med en visuell kontroll av motorens ledninger, etterfulgt av en tett kontroll av tenningsbryteren ledninger. Gjør eventuelle nødvendige reparasjoner, og deretter installere en ny sikring link. Du trenger
Wire strippere
Wire krøller
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret av bilen og følge den positive batterikabelen til fender montert magnetventil. Magnetventil er en rund, plast bryter som har røde batteri kabler festet til de viktigste terminalene og mindre ledninger installert på mindre kontaktene. En del av de ledningene som er boltet til den viktigste kontakten er fusible lenker. De har en mykere og tykkere isolasjon. Disse er designet for å brenne hverandre i tilfelle en kortslutning.
2

Kontroller kablingen under panseret. Se etter gnaget ledninger, flassing isolasjon eller ledninger legging mot eksosmanifolden. Eldre biler kan oppleve en rekke ledninger problemer på grunn av motorens varme slik at ledningene å svekkes. Erstatte eventuelle mistenkte ledninger og tilkoblinger som viser tegn på forfall. Bruk wire strippere og en krympetang for å gjøre disse reparasjonene.
3

Inspiser under dashbordet. Se etter ledninger som har gnidd mot rattstammen eller kolonne monteringsbrakett. På eldre biler, kan de tannimplanter løsne og la ledningene synke. Disse kan lett bli skadet. Gjøre noen reparasjoner nødvendig.
4

Skift ut sikringen koblingen wire. Bytt koblingen med ledning som er vurdert i henhold til fargekode. Bruk wire cutters å kutte ut den brente delen og stripe en fjerdedel-tommers av isolasjonen av både eksisterende og nye wire. Sett inn en ny del av wire, og crimp nye kontakter på plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/61028.html

Previous:
Next:

auto Bremser