Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du en Torsion Bar Fra en Dakota

De torsjonsstag foran suspensjon av en Dodge Dakota handling som fjærer for suspensjon. Når den nedre kontroll arm går opp og ned, vrir den torsion bar, som deretter spretter som en vanlig våren. De torsjonsstag må fjernes ved vedlikehold av nedre kontroll arm, eller når du ønsker å justere fjæringen høyere eller lavere. Fjerne torsjonsstag kan gjøres på noen få timer, og gjøres best med trykkluft-verktøy. Du trenger
Jack
Jack står
Tire jern
Luft-og luftledning
1/2-tommers luft muttertrekker
1/2-tommers kraftpiper

Vis flere instruksjoner
en

Løft opp Dakota bruke jekken og sette rammen på fire bukker. Fjern de to forhjulene ved hjelp av dekk jern og flytte dem ut av arbeidsområdet.
2

Finn torsion-bar tverrbjelken i midten av lastebilen, nesten rett under dørene. Finn torsion-bar justering bolt på tverrbjelken. Koble luftslangen på luftkompressor til luft muttertrekker. Fjern torsion-bar justering bolten med luft muttertrekker og kraftpiper.
3

Trekk torsion bar mot bakluken på lastebilen for å frigjøre den fra den nedre kontroll arm. Trekk deretter torsion bar mot den nedre kontroll arm, men under den for å frigjøre baren fra torsion-bar nøkkelen i tverrbjelken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/60454.html

Previous:
Next:

auto Bremser